hangisini yapıcam yani diğer ikisi mi ama bios girmeden olanı varmıSen amidewn yapamazsın laptop desteklemiyor
Ben sana şunu söyleyeyim bu işlerle fazla bilgin yoksa boşuna deneme uğraşma 4 ay bekle PC de bok etme benden sana tavsiyehangisini yapıcam yani diğer ikisi mi ama bios girmeden olanı varmı
Bios girmeden olan yok bios güncellemesi ve bios ayarlarını yapman gerekiyorhangisini yapıcam yani diğer ikisi mi ama bios girmeden olanı varmı
emuyla spof bir mi amk bilader adam ücretsiz arıyor bide o kadar kişi paylaşıyor bu forum anca parayla mı satıyor bunu en kötü delay ile oynarAynen bulursun beleş spoofer amk millet emu bulamıyor sen spoof istiyon
hocam ben öyle birşey yapsam evde infazım cıkar sagolun yardım ettıgınız ıcınBios girmeden olan yok bios güncellemesi ve bios ayarlarını yapman gerekiyor

hocam bu spooferi geri nasıl alabilirim bu konudan önce yapmıştım bilgisayarın donanım görünümü değişmiş msi uygulamasını kullanamıyorumBios girmeden olan yok bios güncellemesi ve bios ayarlarını yapman gerekiyor
kanka bu adamdan hıcbır dosya ındırme gecen baska bı cocugu ratladı aman dıyeyım veledın onde gıdenıdc gel
dosya atmıştı virüs tespit edildi diyince yüklemedimkanka bu adamdan hıcbır dosya ındırme gecen baska bı cocugu ratladı aman dıyeyım veledın onde gıdenı
sakın kanka yukleme gıthub ratı kullanıyo bıde aw veledi rat atıyo mılletedosya atmıştı virüs tespit edildi diyince yüklemedim