4545mehmedo
Bronz Üye
Merhabalar,
Daha önce kullandığınız spoof önerisinde bulunur musunuz
anladım hocam en son spooferı 2 sene önce falan yapmıştım ama şuan baya farklılaşmış bypass falan görünce hiç bilmiyorum onları msi anakartım var bu spoofer çalışır demi ( bi de sıralaması nasıl olcak bios up format spoofer mı)uğraşmıyorsun. kendi kendine her restartta açılıyor o arkada ayrıca fps drop sorunu falan da yok.
format bios up sonra spoof işlemini yapıyorsun oyununa giriyorsunanladım hocam en son spooferı 2 sene önce falan yapmıştım ama şuan baya farklılaşmış bypass falan görünce hiç bilmiyorum onları msi anakartım var bu spoofer çalışır demi ( bi de sıralaması nasıl olcak bios up format spoofer mı)
bu spooflarda format şart değil miever her spofta bypass var hvci tpm kapalı çalışıyorlar oyundada hata almaman için bypasslıyo onları eğer format atarsan bütün spof bozulur by-pass filan
format şartbu spooflarda format şart değil mi
bazıların ne format ne bios up down gerekmiyorbu spooflarda format şart değil mi
anladım en kolayı hangisi perm mi pesp mi en çok kullanılan falanformat bios up sonra spoof işlemini yapıyorsun oyununa giriyorsun
mesela one click dediklerimi 1 haftadır foruma bakınıyorum herkes birbirine sallayıp ürününü kötülüyo ne alacağımı şaşırdımbazıların ne format ne bios up down gerekmiyor
discord.gg/nexo beklerimMerhabalar,