one click buldun da fiyat performans mı kaldı kankaone click adam akıllı f/p olan varsa yazssın delaya düşüren varsa bedava ise atabilirsiniz dc den
oneclick bul ikimize de alalım kankadayı varki soruyorum boş boş yorum kasma
piyasadan haberi yok laga luga yapıyor işte fp yazmış bir de aklı sıra tek kullanımlığı 500 600e alacagını sanıyoroneclick bul ikimize de alalım kanka
böyleleri yüzünden piyasa bu halde zaten yazzık adamapiyasadan haberi yok laga luga yapıyor işte fp yazmış bir de aklı sıra tek kullanımlığı 500 600e alacagını sanıyor![]()
500 600 mü ıu7efüwıggmnw3rılhfıusgvnfgskpsdhjhsbvxvlpxğckvoahseyhjgbonvğ0ıesgbufhıtwer yok reis ben 2 tl ye almak istiyorumpiyasadan haberi yok laga luga yapıyor işte fp yazmış bir de aklı sıra tek kullanımlığı 500 600e alacagını sanıyor![]()
kanka milyonlar da versen ONE CLICK DELAYA DUSURMEYEN BYPASSIZ YOK500 600 mü ıu7efüwıggmnw3rılhfıusgvnfgskpsdhjhsbvxvlpxğckvoahseyhjgbonvğ0ıesgbufhıtwer yok reis ben 2 tl ye almak istiyorum
gel de anlatkanka milyonlar da versen ONE CLICK DELAYA DUSURMEYEN BYPASSIZ YOK
abartma reis milyonlar vercek olsam direk valorantı satın almaya çalışırım (başını alırım yüksek ihtimal)kanka milyonlar da versen ONE CLICK DELAYA DUSURMEYEN BYPASSIZ YOK