Valorant Source aimbot hakkinda

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bende çalıştı o zaman anakarta göre değişiyor çalısıp calısmadıgı sen nasıl ispatlandı yazıyosun bizzat kendim kaldırdım scofieldin spoof ile hileci uzaklastırıldı val 5 hata kodu aldım sorna lydianı denedim çalıştı hayla ban yok

rawcell baypaslıyor 6 gün kulandım legit ayarlarda external hile sonucu banladım eger ban yersende adamların hep kafaya salayıp report yersen ban yersin
Ya yalan mı söyleyeceğim burada sana a*

Tekrardan derledim lolmenüyü arkadaşlar 2 saatir oynuyorum bir problem yok 1 2 güne ban yemezsem sizlerle paylaşıcam.

yok çalışmıyor etmiyor diyenler vardı gayette güzel çalışıyor bir problem yok.

(Bide banını kaldıramayanlar scofieldin spoofer programı bende çalışmadı val 5 hata kodu ile tekrar banladım leydian denedim 4 5 saatir oynuyorum) format+bios update+ ıp değişikliği yapıp lydian spooferi kulansınlar kaldırıyor.
Sonuçları bekliyorum

Tekrardan derledim lolmenüyü arkadaşlar 2 saatir oynuyorum bir problem yok 1 2 güne ban yemezsem sizlerle paylaşıcam.

yok çalışmıyor etmiyor diyenler vardı gayette güzel çalışıyor bir problem yok.

(Bide banını kaldıramayanlar scofieldin spoofer programı bende çalışmadı val 5 hata kodu ile tekrar banladım leydian denedim 4 5 saatir oynuyorum) format+bios update+ ıp değişikliği yapıp lydian spooferi kulansınlar kaldırıyor.
son durum nedir ?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt