godismurat
Silver Üye
istek gönderdim hocam ilgilenirseniz yazabilirsiniz, iyi forumlarkardesim beni discorddan ekle Archiqe#6286
istek gönderdim hocam ilgilenirseniz yazabilirsiniz, iyi forumlarkardesim beni discorddan ekle Archiqe#6286
hocam hesaplar güncelleniyor şuanda, bitirir bitirmez size haber veririmHypnos#0001 eklerseniz 1 hesap alacağım.
çoğu düşük rank hocam, 15-20 tane plat elo 5-6 tane de immo var kalanları hep demir gümüş bronz civarındaElinde düşük ranklı hesap varmı ?
Demir hesap varsa bana dcden yazarmisiniz alabilirim. reydrass#8254çoğu düşük rank hocam, 15-20 tane plat elo 5-6 tane de immo var kalanları hep demir gümüş bronz civarında
selaammElimde valorant tr hesapları var çoğunda güzel skinler mevcut email adresleri bloke olduğu için şifre değişimi söz konusu değil, mağduriyet yaşayan olursa anında değişim yapıyorum ilgilenen varsa iletişime geçebilir
ucuz alsak bile bıçak var mı ?Elimde valorant tr hesapları var çoğunda güzel skinler mevcut email adresleri bloke olduğu için şifre değişimi söz konusu değil, mağduriyet yaşayan olursa anında değişim yapıyorum ilgilenen varsa iletişime geçebilir
en ucuzunda bıçak yok, diğerlerinde varucuz alsak bile bıçak var mı ?
Var, hesaplar şuan güncelleniyor. İşlemler tamamlanınca buradan bildireceğim.Demir hesap varsa bana dcden yazarmisiniz alabilirim. reydrass#8254
1 hafta boyunca aklınıza gelebilecek her türlü sorun için değişim garantisi mevcutgerı alınmaya karsı garantı varmı