çalışan spooferın var mı peki ban yeme ihtimaline karşı?Merhabalar arkadaşlar Githubda gördüğüm ve benimde kullandığım bir hileyi göstericeğim sizlere
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
İnstaLocker: Herzamanki gibi ekrandan seciceğiniz karaktere tıklıyorsunuz ve programda kimsenin seçemeyeceği bi anda pickliyor
Skinchanger: sadece koleksiyon bölümünde çalışan bir skinchanger oyun içinde çalışmaz.
Rank hilesi: Klasik oyunun içinde rankınızı ayarlayabiliyorsunuz ve arkadaşlarınız görebiliyor
Programın settings kısmında Authorize Account kısmına tıklamayı unutmayın.
İyi oyunlar yardımcı olabileceğim birşey varsa yazınız lütfen.
dc gelebilir misiniz @yapantimuRarın içindeki dosyaları taratın ve tarihin gözüktüğü şekilde hilenin çalıştığı bir video ekleyin.
Bende neden çalışmıyor hesabıda bagladım ama instalock da skin changer de çalışmıyor aktif ama olmuyor
kanka valoda banlı oldugum zamana bak anam çıldıracam haMerhabalar arkadaşlar Githubda gördüğüm ve benimde kullandığım bir hileyi göstericeğim sizlere
İnstaLocker: Herzamanki gibi ekrandan seciceğiniz karaktere tıklıyorsunuz ve programda kimsenin seçemeyeceği bi anda pickliyor
Skinchanger: sadece koleksiyon bölümünde çalışan bir skinchanger oyun içinde çalışmaz.
Rank hilesi: Klasik oyunun içinde rankınızı ayarlayabiliyorsunuz ve arkadaşlarınız görebiliyor
Programın settings kısmında Authorize Account kısmına tıklamayı unutmayın.
İyi oyunlar yardımcı olabileceğim birşey varsa yazınız lütfen.
istek attım ama hala geri dönüş yokDc gelebilirsiniz yapantimu
kanka valoda banlı oldugum zamana bak anam çıldıracam ha
En yakın zamanda geri dönüş yapacagimistek attım ama hala geri dönüş yok