gerekli iletisim saglandi sorunun couzumu icin discordan ulasablirsiniz.Kesinlikle satın almanızı tavsiye etmiyorum! Şahıs beni discord sunucusundan banladı olaylar şöyle gelişti hemen izah edeyim, Kendisinden 1 günlük Skin Changer satın aldım fakat hile çalışmadı sonra yalan ve bahaneler üzerine baya bekletildim kıç kadar discord sunucusunda 1 adet bile support yok voucher'ların hepsi yalan. Neyse hile çalışmadı update geldi tekrar denedim evet skinleri ayarladım oyuna girdim pat! Crash yedim bir çok kişi daha yedi söyledim tekrar tekrar ticket açarak sonrasında update ile beraber önceki keyimin süresi bittiği için yeni key vererek telafi etti fakat hile çalışmıyor neymiş efendim hile de koruma varmış ta art arda 3 - 4 defa girince hile çalışıyormuş neyse hadi deneyim dedim yok crash yiyorum. Bugün gelip sordum durum nedir diye kendisi de windows sürümümde sorun buldu 20H1 kullanıyorum bir de bende açıkça dedim ki ne alaka Windows sürümüyle yani ben o sitede yazan infolara göre aldım bide üstüne 3 gün bekledim basit bir hileyi kullanmak için geldi bana format at windows sürümü değiş dedi bende normal dil de para iadesi talep ediyorum dedim ürünlerde para iadesi mevcut değil dedi, Bende tam suppportunuz yavaş mağdur edildim hop! d0landırıcı arkadaşımız sunucudan banı koydu bana 96 TL için böyle düşeceğini bilmezdim ah keşke video ve ss alsaydım da iyice rezil etseydim seni sağlık olsun 96 TL bana koymaz çok ta umrumda değil ama eğer kanıt isterseniz eğer o ticket'lar loglara kaydoluyor kendisi eğer adamsa bir parça silmezse ticket numaralarımı biliyorum saati saatine açıp gösterir bir parça adamsa eğer! Bu konuyla ilgilenilmesini talep ediyorum.. @L3G - @hex
bu adamı cheatermad sahibi sc4mmer ilan etti 200 dolar dolandırıldığını idda ediyor. bende satın alcaktım bi tırstım bu adam enez altay mı ?Kesinlikle satın almanızı tavsiye etmiyorum! Şahıs beni discord sunucusundan banladı olaylar şöyle gelişti hemen izah edeyim, Kendisinden 1 günlük Skin Changer satın aldım fakat hile çalışmadı sonra yalan ve bahaneler üzerine baya bekletildim kıç kadar discord sunucusunda 1 adet bile support yok voucher'ların hepsi yalan. Neyse hile çalışmadı update geldi tekrar denedim evet skinleri ayarladım oyuna girdim pat! Crash yedim bir çok kişi daha yedi söyledim tekrar tekrar ticket açarak sonrasında update ile beraber önceki keyimin süresi bittiği için yeni key vererek telafi etti fakat hile çalışmıyor neymiş efendim hile de koruma varmış ta art arda 3 - 4 defa girince hile çalışıyormuş neyse hadi deneyim dedim yok crash yiyorum. Bugün gelip sordum durum nedir diye kendisi de windows sürümümde sorun buldu 20H1 kullanıyorum bir de bende açıkça dedim ki ne alaka Windows sürümüyle yani ben o sitede yazan infolara göre aldım bide üstüne 3 gün bekledim basit bir hileyi kullanmak için geldi bana format at windows sürümü değiş dedi bende normal dil de para iadesi talep ediyorum dedim ürünlerde para iadesi mevcut değil dedi, Bende tam suppportunuz yavaş mağdur edildim hop! d0landırıcı arkadaşımız sunucudan banı koydu bana 96 TL için böyle düşeceğini bilmezdim ah keşke video ve ss alsaydım da iyice rezil etseydim seni sağlık olsun 96 TL bana koymaz çok ta umrumda değil ama eğer kanıt isterseniz eğer o ticket'lar loglara kaydoluyor kendisi eğer adamsa bir parça silmezse ticket numaralarımı biliyorum saati saatine açıp gösterir bir parça adamsa eğer! Bu konuyla ilgilenilmesini talep ediyorum.. @L3G - @hex