hasta galiba bende anlamadımkıme dıyo anlamadım
3 dk da d0landırıcı olduk. forumlardan banlandık, iyi mi
hasta galiba bende anlamadımkıme dıyo anlamadım
valla ya bende yenı geldım 2 saat once yazmaya basladım anlayamıyom arkadasıhasta galiba bende anlamadım
3 dk da d0landırıcı olduk. forumlardan banlandık, iyi mi
Bro okumakta sorunun var mı ona göre birşey söyleyebilirim. Fark ettiğin gibi konu onaylı "inceleniyor" yazmıyor "satıyorum" yazıyor. üstüne ek olarak key hwid resetli olduğunun kanıtını da yükledimWoofer key satımı olmaması için zaten yetterince güvenlik aldı o keyi birine satsa bile kullanamiyacak ve elinde patliyacak
İstediğin kadar hwid resetle farklı PC den açtığın zaman key lock oluyor istersen git dene internet kafede acmayiBro okumakta sorunun var mı ona göre birşey söyleyebilirim. Fark ettiğin gibi konu onaylı "inceleniyor" yazmıyor "satıyorum" yazıyor. üstüne ek olarak key hwid resetli olduğunun kanıtını da yükledim
Forum üzerinde satış konusu olmayanlardanlardan alışveriş yapmanızı önermiyoruz discorda yönlendirmek yasaktır tekrarı halinde ban yiyeceksiniz.beyler tek kullanımlık 500 tl sınırsız 1000 tl verırım olmassa ıade vardır
dc emre074191
ben senle ne zaman tartıştım la?e bız senle nıye tartısıyoz yarım saattır kanka
Tam anlama özürlülüsünün. Woofer bile kullanmadığına o kadar eminim kiİstediğin kadar hwid resetle farklı PC den açtığın zaman key lock oluyor istersen git dene internet kafede acmayi
bak kanka gerıye bı tıkben senle ne zaman tartıştım la?