usb methoduyla hala hesabım banlamadı istersen hesabın adını bile verebilirim bende ban atmıyor anlamadığım (rage oynadığım maçlar ful rapor yememe rağmen)nasıl 3 gündür ban yemiyorsun artık usb methoduda 1 2 maça ban atıyor
usb methoduyla hala hesabım banlamadı istersen hesabın adını bile verebilirim bende ban atmıyor anlamadığım (rage oynadığım maçlar ful rapor yememe rağmen)nasıl 3 gündür ban yemiyorsun artık usb methoduda 1 2 maça ban atıyor
valoranta girmeden açacaksın zaten oyun içi açarsan çalışmazo program açık iken valoranta giremiyorum
yorum kasmayı bırakıp düzgünce okusaydın anlardın dostum.windows 11 21h2 de çalışıyor mu
nerde yazıyor kanka 1909 oldugu windows 11 kullanıyorum eğer çalışsaydı yükleyecektim ne kastınyorum kasmayı bırakıp düzgünce okusaydın anlardın dostum.
konu da yazıyor güncel versiyonda fix yemiş, bu hile sadece 1909 versiyonlar için.
2019 versiyonu 1909 diye okudum göz yanılması bu konuda pardon.nerde yazıyor kanka 1909 oldugu windows 11 kullanıyorum eğer çalışsaydı yükleyecektim ne kastın
eywallah sanada.2019 versiyonu 1909 diye okudum göz yanılması bu konuda pardon.
yorum kasma konusunda doğruyum.
iyi formlar