Çalışmıyor Valorant ShowFireFrame Wallhack V2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu an verdiğin graphic monitörü indirdim ama yeni sürüm geldi veya ben yanlış yaptım options kısmı yok çünkü internetten başka sürüm indirdim

şu an verdiğin graphic monitörü indirdim ama yeni sürüm geldi veya ben yanlış yaptım options kısmı yok çünkü internetten başka sürüm indirdim
bak dostum kendı sıtesınden ındırırsen guncel versıyonu ındırırısın forumda kı verdım lınkten ındır youtubedekı vıdeodan değil o video sadece anlatım sen benım koydugum lınkten ınıdrıcekısn

usb method ve secure folder için yararlanabileceğim konu varmı?

NOT HİLE BAN YEDIRMEKTEDIR BUNU BILEREK KULLANIN BAN STATUS :2-5 MAÇ Arası Ban Atıyor USB Metod SecureFolders Gibi Yöntemlerle 15 20 Maç Oynayabilirsiniz Ancak Belgerdeki Gpa Ve Appdata Local Daki İntel Klasörunu Secure Foldersle Gızlenemenız Gerekmektedır Yapmazsanız Secure Foldersın Faydası Olmaz
SÜRÜM : İntel Graphics Mönitor 2019 R1
AÇIKLAMAYI KOMPLE OKUYUN SONRA BAN YEDIM VESAIRE DEMEYIN HILE BAN ATMAKTA AMA BAZI ARKADAŞLAR BAN ATMASINA RAĞMEN KULLANMAK ISTIYOR
BENDE BAN RISKINI ALIP KULLANMAK ISTIYENLER IÇIN PAYLAŞIYORUM

Öncelikle Bir Çok Arkadaş İsteği İçin Paylaşıyorm Güncel Olanı Maalsef Fixlendi Ve Kullanmak Istıyen Arkadaşlar Icın 2019 Versiyonu Vericeğim
Sistem Şöyle Çalışmakta İntelin Uygulaması Olan Graphis Mönitörü İndiriyorsunuz Daha Sonrasında Programdan ShortCuts Kısmından Bir Tuş Atıyorsunuz Atadıgınız Tuş İle Mapı Saydam Görebiliyorsunuz Eyerki Oyundan Atma Sorurunuz Varsa AYAR KISMINDAN 3 TANE OLAN OFFU USTEKI 2 SINI ON Yapmanız Gerekir
s2s.jpg
BU Şekilde Görüyorsunuz Smok Icı Duvar Arkası Vesaire Gözüküyor
Detaylı Anlatım İçin Video Bırakacağım
İndirme Link :
Virüs Total :
Anlatım Videosu ;

- Eyer Herşeye Rağmen Çalışmıyorsa Resimdeki Adımı Uygulayın -
6gakvoy.PNG

detected olan bir hileyi paylaşman çok saçma olmus,zaten 3-4 maçlık olay boşuna 3 ay yersiniz tavsiye etmem

Not: bu hile uzaktaki adamları göstermez yakın çevredeki adamları işler bunun nedeni de işlemcinin sadece işlediği kısımları göstermesi.

FireFrame 😄 WireFrame olcak kanka

Bence detected olduğu için silmen lazım kanka yanlış anlama

Bence detected olduğu için silmen lazım kanka yanlış anlama
DT Olmayan Hile Yok Brom Forumda Bi Crâck Gelsin 2 -5 maçta ban atıyor Buda 2 - 5 maç atıyor farkı yok Kullanmak ıstıyen ınsanlar ıçın paylaşıyorum Rısklerı Yazdım Zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt