Çalışıyor VALORANT | sense.akc Crâcked ESP, Aimbot, Misc, World. Crâcked by Begin & Mahircayan

hileyi tekrar bulaamam diye meşaz atıyorum bildirimlerden bulup tekrar yüklüyecem 4 maç sorunsuz oynadım ama sadece skelaton acınca crash atmıyor digerlerine tıklayınca crash atıyor yine de beni hekır gibi hissetiren bu hileyı sunan abilerime teşekürlerimi bir borç bilirim Elinize saglık calısıyor calısmıyor diyenler hvcı yi acsınlar ve windovs guvenlik duvarını komple kapatsınlar cunku komple kapattım sansakda aslında arkada acık oluyor ve hile acılmadan deffender engelliyor cmd de bosa bekliyorsunuz crash atmaması icinde herseye tıklamayın duvardan gorun yeter işte Tekrardan bu 2 abiye cok tesekur ediyorumn

macın ortasında oyundan atıyor ya neden bilen varmı napcamm

abi bende macın ortasında direkt valorant kapanıyor tekrar acınca hilesiz girebiliyorum cozum bilirmisin
Kankacım bak lobide ayarını yap çekirdek yalıtımı açık olsun inject hatası verirse kapat maç içinde ayar yapma lobide yap elleme sonra oyunda hiç bir şekilde crash yemezsin çok özellik açma ben legit takılıyorum 78 levellik ranked gold elo oynuyom yani

Emulator atarmısın
Çorum'daki staffbesting

Kankacım bak lobide ayarını yap çekirdek yalıtımı açık olsun inject hatası verirse kapat maç içinde ayar yapma lobide yap elleme sonra oyunda hiç bir şekilde crash yemezsin çok özellik açma ben legit takılıyorum 78 levellik ranked gold elo oynuyom yani

Çorum'daki staffbesting
Forum*

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt