Çözüldü Valorant Secure Boot

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Syreex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Syreex

Platinum Üye
Merhabalar Herkese Cumartesi sabahtan akşama kadar valo oynuyodum iftar için çıktım tekrar girince secure boot enabled hatası vermeye başladı (GİGABYTE) Biostan Secure boot açınca maalesef ekranım çöküyor bios pilini falan çıkarıp sıfırladım yaptım fakat hala secure boot yüzünden valo giremiyorum bunun bir çözümü yokmudur ?

NOT : secure boot her açtığımda ekran çöküyor bunu hallediyorum sıkıntım bu değil fakat secure bootu başka türlü nasıl açabilirim veya bir yolu yokmu çökmemesi için

"Tpm Sorununu Çözüyorum onluk sıkıntı yok"

Bios Güncellesem Birşey değişmez mi ?

NOT 2 : cuma cumartesi böyle bir hata almadan oynuyordum birden bire çık gir yapınca bu hatayı verdi

Son düzenleme:
EKRAN COkuyor dedıgın ne kanka?
Kankam yani secure bootu açınca ekran gidiyor bios sıfırlamadan ekran açılmıyor ekranı falan hallediyorum sıkıntı bu değilde secure boot açtığımda ekran gittiği için açamıyorum secure boot bunun bir yolu yok mudur çökme sebebi nedir nasıl halledilir

Kankam yani secure bootu açınca ekran gidiyor bios sıfırlamadan ekran açılmıyor ekranı falan hallediyorum sıkıntı bu değilde secure boot açtığımda ekran gittiği için açamıyorum secure boot bunun bir yolu yok mudur çökme sebebi nedir nasıl halledilir
agaa ınan bılmıorum eskımı anakartın

kardeşim bende aynı hatayı alıyorum ama bana tpm 2.0 açmalısın diyor secure bootu BIOS Menüsünden yapabilirsin
Kardeşim benim konuyu okumadan mı yorum yapıyosunuz yoksa anlamama gibi bir özelliğinmi var bios menüsünüden bende yapmayı biliyorum konu o değil secure boot açınca ekran gidiyor gelmiyor bu sorunu çözüyorum fakat secure boot enabled her yaptığımda bios sıfırlamam gerekiyor bu secure nasıl yapabiliriz soru bu

Kardeşim benim konuyu okumadan mı yorum yapıyosunuz yoksa anlamam gibi bir özelliğinmi var bios menüsünüden bende yapmayı biliyorum konu o değil secure boot açınca ekran gidiyor gelmiyor bu sorunu çözüyorum fakat secure boot enabled her yaptığımda bios sıfırlamam gerekiyor bu secure nasıl yapabiliriz soru bu
Dc yaz kanka tmbbey yardım edeyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt