Arıyorum Valorant sağlam hile arıyorum (private-slotlu-kernel fark etmez ) (dandik hilelerle ilgilenmiyorum)

senin kadar aciz bir insan olmadığım için seviyemi bozmayıp yorumu görmezden geliyorum.
Laflarına dikkat et dostum açtığım konuyu tam okumayıp yorum yapıyosun kendinize özel hileniz bile yok priv değil resel hepsi dandik dündük hileler reklam yapmak için burda yorum yapma komedisiniz 3 gün maks ondan sonra banlatan hileler 😂

Laflarına dikkat et dostum açtığım konuyu tam okumayıp yorum yapıyosun kendinize özel hileniz bile yok priv değil resel hepsi dandik dündük hileler reklam yapmak için burda yorum yapma komedisiniz 3 gün maks ondan sonra banlatan hileler 😂

image.png

Sunucumuzda her bütçeye uygun hile var aslında, eğer insan olsaydınız sizle iletişime geçer priv hilede hallederdik ama ne yazık ki.

discord.gg/canerycheats, ınternal full olanı değil - vfull'ü tercih edersen dediğin için daha iyi anlamlı olur
ghosty ınternal full - vfull daha guvenılır onu tercıh edebılırsın kendıne ozel hıle yaptırmak cok kolay degıl
var ise o kadar 1 keye verecek paran bir sekılde ayarlatırım.

image.png

Sunucumuzda her bütçeye uygun hile var aslında, eğer insan olsaydınız sizle iletişime geçer priv hilede hallederdik ama ne yazık ki.
Dostum sensin cevap verme daha konuya

discord.gg/canerycheats, ınternal full olanı değil - vfull'ü tercih edersen dediğin için daha iyi anlamlı olur
ghosty ınternal full - vfull daha guvenılır onu tercıh edebılırsın kendıne ozel hıle yaptırmak cok kolay degıl
var ise o kadar 1 keye verecek paran bir sekılde ayarlatırım.
Dostum public hileyle işim olmaz var dostum param kişiye özel yaptırıcak bu akşam dc sunucunuza gelip ticket açacağım

priv hile arıyosan parayla kayıt yapılan bir yer var inviteli yani invite var Welwore diye bak istersen hile fiyatı pahalı ama saglam

priv hile arıyosan parayla kayıt yapılan bir yer var inviteli yani invite var Welwore diye bak istersen hile fiyatı pahalı ama saglam
Nereye yazıxam googleamı

UnrankedTR alabilirsin ud
UnrankedTR alabilirsin ud
😂 unranked tr

Hacı anlamadım tam nerryr yazıcam Welwore

Konunun altına biraz göz gezdirdim. Yorum atan satıcıların %95'i private ne bilmiyor ve private ürünleri yok. Sırf fiyatı biraz yüksek diye public ürünleri private sanıyorlar. Discord üzerinden iletişime geçebilirsin gerçek slotlu private external ürün satışım bugün veya yarın başlıyor. Hilenin videolarını tarafına iletirim. Esp & Aimbot & Lineup helper mevcut. Geliştirici ile anlaşmalı bir ürün reseller almıyoruz.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt