242forever
Master Üye
sana demedimkioyle bisi eklemedim ben paste attım onda vardır
sana demedimkioyle bisi eklemedim ben paste attım onda vardır
ney cop olmusÇöp olmuş
virus degil kankaolm bu virüs mü yani cevap versenize
virüs dostum pastelediğin emulator publıc ve hangi emulatoru pastelediğinde çok belli ve net temp dosyasına exe yüklüyor hala linki yeni emulator ile değiştirmememişsin herkese l0g vuruyorvirus degil kanka
napayım format mı atiyimvirüs dostum pastelediğin emulator publıc ve hangi emulatoru pastelediğinde çok belli ve net temp dosyasına exe yüklüyor hala linki yeni emulator ile değiştirmememişsin herkese l0g vuruyor
Kullanan herkes bilgisayarlarına format atsın ve şifrelerini değiştirsinler.arkadaslar bir emu gelistirdim ismi ryan emulator paste bir emulator ama ai ile baya degistirdik emuyu actigimizda sahte disk serial numaraları yazıyor
Ryan - Güncelleme Notları (v1.3)
Bu sürümle birlikte sistemin donanım koruması (HWID Protection) seviyesini en üst düzeye çıkardık:
- Dinamik Disk ID (Fake Serial): Uygulama açıldığı anda, sistemin gerçek disk seri numarasını gizleyerek anti-cheat için rastgele ve "temiz" bir seri numarası (Fake Disk Serial) oluşturur.
- Memory Injection: Disk bilgileri doğrudan bellek (Shared Memory) üzerinden manipüle edildiği için Vanguard'ın donanım kimliği doğrulama süreçlerini (HWID Check) başarılı bir şekilde yanıltır.
- Otomatik Temizlik: Uygulama kapatıldığında, oluşturulan paylaşımlı bellek alanı temizlenir, böylece sistemde herhangi bir kalıntı bırakmadan orijinal durumuna döner.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirOLD EMU Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirOLD VİRUSTOTAL Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirNEW VİRUS TOTAL Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirNEW VİRUS TOTAL Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirNEW EMU Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirNEW BAT BYPASSİNG VGK
TEST EDİLDİ ESKİ VERSİYONUNDA MAX 6 TUR YENİ VERSİYONU TEST EDİLMEDİ