calısmıyo diyom biliyorum yaptım gecmiyokanka 5e bascakmıssın öyle diyo
calısmıyo diyom biliyorum yaptım gecmiyokanka 5e bascakmıssın öyle diyo
bende maca girdi 9 bas bicalısmıyo diyom biliyorum yaptım gecmiyo
spotifyı çekme bendenarkadaslar bir emu gelistirdim ismi ryan emulator paste bir emulator ama ai ile baya degistirdik emuyu actigimizda sahte disk serial numaraları yazıyor
Ryan - Güncelleme Notları (v1.3)
Bu sürümle birlikte sistemin donanım koruması (HWID Protection) seviyesini en üst düzeye çıkardık:
- Dinamik Disk ID (Fake Serial): Uygulama açıldığı anda, sistemin gerçek disk seri numarasını gizleyerek anti-cheat için rastgele ve "temiz" bir seri numarası (Fake Disk Serial) oluşturur.
- Memory Injection: Disk bilgileri doğrudan bellek (Shared Memory) üzerinden manipüle edildiği için Vanguard'ın donanım kimliği doğrulama süreçlerini (HWID Check) başarılı bir şekilde yanıltır.
- Otomatik Temizlik: Uygulama kapatıldığında, oluşturulan paylaşımlı bellek alanı temizlenir, böylece sistemde herhangi bir kalıntı bırakmadan orijinal durumuna döner.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
test edilmedi ediyorum hemen
5 e basıp 9 amı basim ne yapimbende maca girdi 9 bas bi
dc patlicak gine benim nitro alcaktım yaspotifyı çekme benden
ulan düdük 10 taneobf nearkadaslar bir emu gelistirdim ismi ryan emulator paste bir emulator ama ai ile baya degistirdik emuyu actigimizda sahte disk serial numaraları yazıyor
Ryan - Güncelleme Notları (v1.3)
Bu sürümle birlikte sistemin donanım koruması (HWID Protection) seviyesini en üst düzeye çıkardık:
- Dinamik Disk ID (Fake Serial): Uygulama açıldığı anda, sistemin gerçek disk seri numarasını gizleyerek anti-cheat için rastgele ve "temiz" bir seri numarası (Fake Disk Serial) oluşturur.
- Memory Injection: Disk bilgileri doğrudan bellek (Shared Memory) üzerinden manipüle edildiği için Vanguard'ın donanım kimliği doğrulama süreçlerini (HWID Check) başarılı bir şekilde yanıltır.
- Otomatik Temizlik: Uygulama kapatıldığında, oluşturulan paylaşımlı bellek alanı temizlenir, böylece sistemde herhangi bir kalıntı bırakmadan orijinal durumuna döner.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
test edilmedi ediyorum hemen
boklu amk daha iyisini atarım sana ben 2 3 gün sonra5 e basıp 9 amı basim ne yapim
zaten paste bir emulator ben ai ile biraz gelistirdim sonuc boyle cikti sizin bilgileriniz umrumda bile degilulan amınoglu 10 taneobf ne
kardeşim packer bassana biraz daha bas obfuscationu ya venox ratını gizlezaten paste bir emulator ben ai ile biraz gelistirdim sonuc boyle cikti sizin bilgileriniz umrumda bile degil
dostum dedigim gibi paste bir emu kullandım herhangibi bir rat seyi yapmadım gemini ile birlikte emuyu duzeltmeye calisiyorum burda sourceda sorun varsa ondan boyle cikmistirkardeşim packer bassana biraz daha bas obfuscationu ya venox ratını gizle