teşekkürler hocamhayırlı satışlar beyler
vsyncden gelmedim vsyncde yetkilide degilim gercekleri soyledimban yemeye doyamadınız toxiclikte herhalde daha bilmediğin yazılım hakkında bence yorum yapma vsyncten gelip
onurdan sonra en eski modlardanım ve byte bu konuda devam ettirmemeniz konusunda olayın çözüldüğüyle ilgili bin kere bana dmden yazdı aramızda bir düşmanlık saçma
gerçekleri söyleyen yok hiç kimsenin geçerli kanıtı bile yok skace gibiler neden ban yedi sence ?vsyncden gelmedim vsyncde yetkilide degilim gercekleri soyledim
sattigin hilenin kime ait olmadigini bile bilmeyen bi cocuksun senle cok konusmak istemiyorumgerçekleri söyleyen yok hiç kimsenin geçerli kanıtı bile yok skace gibiler neden ban yedi sence ?
çünkü hem konuyu baltalıyorlar hem de kendi yazdığı mesajları silip beni suçlu göstertecek aklınca
aynen keyfine göre takıl ama konumu baltalamasattigin hilenin kime ait olmadigini bile bilmeyen bi cocuksun senle cok konusmak istemiyorum
bunun baltalamak oldugunu dusunmuyorum kardesim ben urununu denedim kullandim ve hakkinda fikrimi soyledim eger baltalamak olsaydi yorumum silinirdi uyku saatin haydiaynen keyfine göre takıl ama konumu baltalama
tabi ben de elon muskbunun baltalamak oldugunu dusunmuyorum kardesim ben urununu denedim kullandim ve hakkinda fikrimi soyledim eger baltalamak olsaydi yorumum silinirdi uyku saatin haydi
Ne boş yapmışsın labunun baltalamak oldugunu dusunmuyorum kardesim ben urununu denedim kullandim ve hakkinda fikrimi soyledim eger baltalamak olsaydi yorumum silinirdi uyku saatin haydi