❤ Valorant Remake ESP | 1 Months Fully Undetected | Win 10/11 | Ucuz Fiyatlandırma | ❤

ban yemeye doyamadınız toxiclikte herhalde daha bilmediğin yazılım hakkında bence yorum yapma vsyncten gelip

onurdan sonra en eski modlardanım ve byte bu konuda devam ettirmemeniz konusunda olayın çözüldüğüyle ilgili bin kere bana dmden yazdı aramızda bir düşmanlık saçma
vsyncden gelmedim vsyncde yetkilide degilim gercekleri soyledim

vsyncden gelmedim vsyncde yetkilide degilim gercekleri soyledim
gerçekleri söyleyen yok hiç kimsenin geçerli kanıtı bile yok skace gibiler neden ban yedi sence ?
çünkü hem konuyu baltalıyorlar hem de kendi yazdığı mesajları silip beni suçlu göstertecek aklınca

gerçekleri söyleyen yok hiç kimsenin geçerli kanıtı bile yok skace gibiler neden ban yedi sence ?
çünkü hem konuyu baltalıyorlar hem de kendi yazdığı mesajları silip beni suçlu göstertecek aklınca
sattigin hilenin kime ait olmadigini bile bilmeyen bi cocuksun senle cok konusmak istemiyorum

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
pazar alanı konularının altlarından polemik uretmeyelım kendi tartısma konunuzu acarak o konu uzerınden ıstedıgınız polemıgı uretebılırsınız - ıyı forumlar

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt