Manuel olarak yasaklandığınızı düşünüyorsanız ilk manuel ban hesap banı 2. manuel ban hwid ban.
4 kişi daha yemiş tek ben değilim satışları durdurdu zatenManuel olarak yasaklandığınızı düşünüyorsanız ilk manuel ban hesap banı 2. manuel ban hwid ban.
Exitscam ucubesinin ürününe denk gelmişsin. Önerdiğim tek colorbot colorwareastronomity kullanıyordum 20 gün sonunda ban yedim
daha safe bir color bot arıyorum
ninja warken farklı markalara yönelmen beni şaşırttı4 kişi daha yemiş tek ben değilim satışları durdurdu zaten
arduino alıp mw'ye geçicem en iyisi zaten onu kullanıyordum niye şaştımki
Bu ülke daha neler görecek bunamı şaşırdın ?ninja warken farklı markalara yönelmen beni şaşırttı
lem kullanıyoırdum arkadaş önerisi geçtim rasp sağlam ban yemezsin diye fantasyde slot yok olsa ona geçerdim leme geçicem büyük ihtimal bu gidişlehocam piyasada lem var fantasy var ne buldun da bunu satın aldın merak konusu
bu ikisinden şaşmayın hocam işini bilen adamlar paranıza yazık olurlem kullanıyoırdum arkadaş önerisi geçtim rasp sağlam ban yemezsin diye fantasyde slot yok olsa ona geçerdim leme geçicem büyük ihtimal bu gidişle