Satıyorum 🌠Valorant Ranked Ready EU Server | FA / Maili Değişen Hesap Satışı! 🌠

güzel kolpa dostum :D beta hesaplar değil hiçbiri.1 level hesaplarda veya 20 level aşşası hesaplarda macro sayesinde 1 maç atıyorsunuz ranked açıyorsunuz aynı methodu bizde uyguluyoruz burada milleti kandırmayın. yakında patlayacak hesaplar.
yeni kurulum hesaplarda login atarsan zaten kitlenmesi olağan bi durum benim sattıklarım 2020 kurulum istersen discorddan yaz atayım 3x patlama durumunda bana yazarsın nasıl fikir?

yeni kurulum hesaplarda login atarsan zaten kitlenmesi olağan bi durum benim sattıklarım 2020 kurulum istersen discorddan yaz atayım 3x patlama durumunda bana yazarsın nasıl fikir?
2020 kurulum olması birşey değiştirmiyor dostum benim hesaplar yakında locked olucak zaten merak etme

güzel kolpa dostum :D beta hesaplar değil hiçbiri.1 level hesaplarda veya 20 level aşşası hesaplarda macro sayesinde 1 maç atıyorsunuz ranked açıyorsunuz aynı methodu bizde uyguluyoruz burada milleti kandırmayın. yakında patlayacak hesaplar.
macro olayı nasıl oluyor söleyin bizde yapalım bari boşa gitmesin :DDDD

Bana atabilirsiniz patlama durumunda yazarim :D

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Dc adreslerı kapanmış guncelleyın lutfen

discord bakarmısın

piyasanın nirvanası konu açmıs bu adamdan net alınır

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt