Satıyorum 🌠Valorant Ranked Ready EU Server | FA / Maili Değişen Hesap Satışı! 🌠

Lng

Uzman Üye
Ticaret Puanı:
 2 / 0
İletişim
Valorant FA Hesap Satışı!
Hesapların Hepsi EU/TR Sunucusudur İstanbulda Girebilir!
Hesapların Hepsi Maillidir Mailleri Üstünüze alabilirsiniz!
Hesaplar Garantilidir Hepsi Kontrol Edilip Öyle Teslim Edilir!
Herhangi Bir Sorunda Değişim Yapılır!
Toplu Alımda İndirim Vardır!
Adet Fiyatı = 50 TL
Toplu Alım İçin Dm den Yazabilirsiniz!

Bireysel Discordum = lng999

Son düzenleme:
Öncelikle hayırlı satışlar, piyasa fiyatı 150 TL keza eldorado gibi sitelerde 130 TL olan hesapların 60 TL ye satılması biraz şüphe uyandırmıyor değil. Sanırım hesaplar bot ile kasılıyor aksine fresh olan hesapların bu fiyata satılması bana biraz zararına satış gibi geldi...

Adet Fiyatı = 60 TL

Bireysel Discordum = lng0654
Hayırlı satışlar şahıs ile aramda ticaret olmuştur tamamen güvenebilirsiniz +rep

Öncelikle hayırlı satışlar, piyasa fiyatı 150 TL keza eldorado gibi sitelerde 130 TL olan hesapların 60 TL ye satılması biraz şüphe uyandırmıyor değil. Sanırım hesaplar bot ile kasılıyor aksine fresh olan hesapların bu fiyata satılması bana biraz zararına satış gibi geldi...
öncelikle hocam merhabalar piyasada sizin gördüğün hesaplar bireysel insanlar tarafından kasılan hesaplar 20 lvl yapılıp satılıyor bu hem çok fazla emek hemde çok fazla zaman gerektiriyor bu hesaplar beta hesabı 7-8-13 gibi levele sahip hesaplar beta kurulumu olduğu için ranked girebiliyolar

Adet Fiyatı = 60 TL

Bireysel Discordum = lng0654
ilk maili var mı yoksa ilk mail sahibi biz mi olacağız?

ilk maili var mı yoksa ilk mail sahibi biz mi olacağız?
he mailliymiş yazmışsınız zaten

öncelikle hocam merhabalar piyasada sizin gördüğün hesaplar bireysel insanlar tarafından kasılan hesaplar 20 lvl yapılıp satılıyor bu hem çok fazla emek hemde çok fazla zaman gerektiriyor bu hesaplar beta hesabı 7-8-13 gibi levele sahip hesaplar beta kurulumu olduğu için ranked girebiliyolar
güzel kolpa dostum :D beta hesaplar değil hiçbiri.1 level hesaplarda veya 20 level aşşası hesaplarda macro sayesinde 1 maç atıyorsunuz ranked açıyorsunuz aynı methodu bizde uyguluyoruz burada milleti kandırmayın. yakında patlayacak hesaplar.

güzel kolpa dostum :D beta hesaplar değil hiçbiri.1 level hesaplarda veya 20 level aşşası hesaplarda macro sayesinde 1 maç atıyorsunuz ranked açıyorsunuz aynı methodu bizde uyguluyoruz burada milleti kandırmayın. yakında patlayacak hesaplar.
hesapların patlama sebebi nedir hocam

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt