Urizen
Efsane Üye
iyi dolandırılır ama itemsatış'da felandemin dendim knk envanterde gösteri skini ama oyunda göstermiyo foto almak için iyi sadece
iyi dolandırılır ama itemsatış'da felandemin dendim knk envanterde gösteri skini ama oyunda göstermiyo foto almak için iyi sadece
Çalışıyor hocam zatenÇalışıyor
Hileyi yapan kişi sadece lobide görünüyor diyoryooo mac ici gosteriyo kanka sende sorun
calısıyomu diye yazanlar icin söyledim ve evet sadece lobide gösteriyor oyuna girince siliniyolarÇalışıyor hocam zaten
Hileyi yapan kişi sadece lobide görünüyor diyor
Evet hocam.calısıyomu diye yazanlar icin söyledim ve evet sadece lobide gösteriyor oyuna girince siliniyolar
free hile fakat baskasında gorunmuyorŞunu bilen varsa hilenin adını bırakabilir mi karşıma geliyor. Valorant dereceli maçta maç esnasında yağmacıdan, asile ondan yıldız muhafızına değiştiriyor ve bende gözüküyor lobiye geldiğinde radiant 1. si olabiliyor veya demir 1 yapıyor bu hilenin adı ve fiyatı nedir?
Kanka diyorum ki bende bile gözüküyor ölüp izliyoruz her bıçağa geçip vandala geçtiğinde farklı vandal çekiyorEvet hocam.
free hile fakat baskasında gorunmuyor
bu hileniz nedir fiyat tablosu falan atabilirmisin dm’denÇalışıyor
hocam o ssdeki bizim hile değil bu konuda bahsedilen hile free bişey aratsanız bulursunuz ben sadece çalışıyomu diye denedim burayada soranlar için ss bıraktımKanka diyorum ki bende bile gözüküyor ölüp izliyoruz her bıçağa geçip vandala geçtiğinde farklı vandal çekiyor
bu hileniz nedir fiyat tablosu falan atabilirmisin dm’den
Tamamdır yanlış anlamışım teşekkürler. Yinede sen bi atıver tabloyuhocam o ssdeki bizim hile değil bu konuda bahsedilen hile free bişey aratsanız bulursunuz ben sadece çalışıyomu diye denedim burayada soranlar için ss bıraktım
attım pmdenTamamdır yanlış anlamışım teşekkürler. Yinede sen bi atıver tabloyu