byusufdursun
Normal Üye
ben bilmem hacı benide ilgilendirmez ben kendisiyle konuştum söyledim tamam dedi girdim ama iyi oynuyorlar hile gibi değillerHile filan kullanıyor mu?
ben bilmem hacı benide ilgilendirmez ben kendisiyle konuştum söyledim tamam dedi girdim ama iyi oynuyorlar hile gibi değillerHile filan kullanıyor mu?
bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder iyi günler dilerim.1 günde altın1 den platin 2 ye boosltandım teşekkürler blast güvenilir satıcı dürüst çalışıyor samimi kendisi
ne kadar tuttu senin dc var mı?ben bilmem hacı benide ilgilendirmez ben kendisiyle konuştum söyledim tamam dedi girdim ama iyi oynuyorlar hile gibi değiller
var scorp#3836ne kadar tuttu senin dc var mı?
kontrol ediyorum hemenTr fiyatları için çok ucuz dc bakar mısınız?
var scorp#3836
Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Fiyatlarda olabildiğince ikram yapmaya çalışıyoruz ancak bizim de belli bir süre zaman ayırmamız ve emek harcamamız gerektiği için en uygun fiyatı verdiğimizi düşünüyorum.dia 1`den immo 2`ye boostlattım memnun kaldım ama fiyatlarda az yardımcı olsalardı daha iyi olacaktı yinede teşekkürler.
teşekkürleriyi satışlar
sende haklısın dostumBizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Fiyatlarda olabildiğince ikram yapmaya çalışıyoruz ancak bizim de belli bir süre zaman ayırmamız ve emek harcamamız gerektiği için en uygun fiyatı verdiğimizi düşünüyorum.