birader ne boş yapıyorsun Crâck yemeden önce ben kullanıyordum gayetde sorunsuz 3-4 gün yarı rage ayarlarda banlanmadan oynadım 4. günün sonunda manuel yedim. Staff dediğin hile 2. maçı bile göremiyor injectorü değiştirsende 4-5 maç anca gideroy abim 6 ay önce hopesarın source kullanıyormuş şimdi r7flex abi ve staffbestinginkini kullanıyor
source diyorum kardeşim injector veya editlemeyle rahatlıkça ud yapabilirsin senin gibi aptallar anlamazbirader ne boş yapıyorsun Crâck yemeden önce ben kullanıyordum gayetde sorunsuz 3-4 gün yarı rage ayarlarda banlanmadan oynadım 4. günün sonunda manuel yedim. Staff dediğin hile 2. maçı bile göremiyor injectorü değiştirsende 4-5 maç anca gider
Aynen Aynen Eline source verseler napacağını bilmezsin adamın yazılımına laf yapıyorsun öğrende gel hadisource diyorum kardeşim injector veya editlemeyle rahatlıkça ud yapabilirsin senin gibi aptallar anlamaz
ben zaten developerım kardeşim ne diyosun kafan mı güzelAynen Aynen Eline source verseler napacağını bilmezsin adamın yazılımına laf yapıyorsun öğrende gel hadi