Driver güncellendi ban yok tam gaz devam ediyor tanıtım videosu yayınlanacak en kısa süredeHocam tanıtım videolarını kendiniz çekseniz daha iyi olur
Al alsat sat
Driver güncellendi ban yok tam gaz devam ediyor tanıtım videosu yayınlanacak en kısa sürede
Al al
Reis ban yedim 3 gün götürdü diye main hesapta açmıştım skinli 1500 tl oda gitti smurf de gitti hwid ban geldi Brüt zarar:-2200 TLDriver güncellendi ban yok tam gaz devam ediyor tanıtım videosu yayınlanacak en kısa sürede
Al al
Birazdan banlanacaksın bütün konulara yorum yaptığın belli olmuyor sanma şimdi bilgisayarı kapatfiyat nedir
Güncelleme gelmiş hileye sen güncel olmayan sürümle girmiş ve ban yemişsin ben discordda duyuru attım kaç defa yazdım müsait değilim bundan dolayı destek veya herhangi birşey ile ilgilenemiyorum diyeReis ban yedim 3 gün götürdü diye main hesapta açmıştım skinli 1500 tl oda gitti smurf de gitti hwid ban geldi Brüt zarar:-2200 TL
Max 30 35 vurdum oda 10 maçtan 3ünde
Lütfen buraya yazıp konumu baltalamak için yapıyorsan güncellemeyi bekleseydin birşey olmazdıGüncelleme gelmiş hileye sen güncel olmayan sürümle girmiş ve ban yemişsin ben discordda duyuru attım kaç defa yazdım müsait değilim bundan dolayı destek veya herhangi birşey ile ilgilenemiyorum diye
Ayrıca senin müsait olmaman benim ban yememe sebep bir durum değil bir resellersen her an güncellemeyi getirmelisin eğer geldiyseGüncelleme gelmiş hileye sen güncel olmayan sürümle girmiş ve ban yemişsin ben discordda duyuru attım kaç defa yazdım müsait değilim bundan dolayı destek veya herhangi birşey ile ilgilenemiyorum diye
Lütfen buraya yazıp konumu baltalamak için yapıyorsan güncellemeyi bekleseydin birşey olmazdı