Satıyorum ⚡ Valorant Public ⚡ Elite Cheats [10$ 7 Day] Cheap Fast Deli̇very ✔️ elitecheats.shop

Hocam tanıtım videolarını kendiniz çekseniz daha iyi olur

Driver güncellendi ban yok tam gaz devam ediyor tanıtım videosu yayınlanacak en kısa sürede

Al al :)
Reis ban yedim 3 gün götürdü diye main hesapta açmıştım skinli 1500 tl oda gitti smurf de gitti hwid ban geldi Brüt zarar:-2200 TL
Max 30 35 vurdum oda 10 maçtan 3ünde

Reis ban yedim 3 gün götürdü diye main hesapta açmıştım skinli 1500 tl oda gitti smurf de gitti hwid ban geldi Brüt zarar:-2200 TL
Max 30 35 vurdum oda 10 maçtan 3ünde
Güncelleme gelmiş hileye sen güncel olmayan sürümle girmiş ve ban yemişsin ben discordda duyuru attım kaç defa yazdım müsait değilim bundan dolayı destek veya herhangi birşey ile ilgilenemiyorum diye

Güncelleme gelmiş hileye sen güncel olmayan sürümle girmiş ve ban yemişsin ben discordda duyuru attım kaç defa yazdım müsait değilim bundan dolayı destek veya herhangi birşey ile ilgilenemiyorum diye
Lütfen buraya yazıp konumu baltalamak için yapıyorsan güncellemeyi bekleseydin birşey olmazdı

Bu hileyi artık resellerler bile kaldırıldı %100 dt satmayı bırakırsan daha fazla kişiyi üzmezsen sevinirim bu konuyu baltalamak değil insanları para verip ban yedirmekten kurtarmak

Lütfen buraya yazıp konumu baltalamak için yapıyorsan güncellemeyi bekleseydin birşey olmazdı
Ayrıca senin müsait olmaman benim ban yememe sebep bir durum değil bir resellersen her an güncellemeyi getirmelisin eğer geldiyse

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt