Satıyorum ⚡ Valorant Public ⚡ Elite Cheats [10$ 7 Day] Cheap Fast Deli̇very ✔️ elitecheats.shop

Kaç maç götürür bu acaba? bu özelliklerle..
Önerim skin ile ilgili olan herşeyi kaldırmak+third person gibi gereksiz ban riski arttıran şeyleri komple kaldırmak
esp+aimbot yapmak fiyatı aynı kalabilir sorun teşkil etmez en azından ban yenmez,çünkü çok banlık duruyor kullanmak g*t ister mainde
hilenin asıl sahibi bunlar değil 1 aylıgını 30 dolara satıyor gerçek sahibi dediğin şeyleri kaldıramazlar yani

staff besting ile alakalı bir hile değil siz aynı sanıyorsunuz 1 maçı zor çıkarır diye bişeyde yok
neden dürüst olup dt hile sattığını ve staffbesting sattığını kabul etmiyorsun? böyle satış mı olur bro
daha sattığın ürünün kimin olduğunu söyleyemiyorsun ne bok olduğunu bildiğin için

Son düzenleme:
neden dürüst olup dt hile sattığını ve staffbesting sattığını kabul etmiyorsun? böyle satış mı olur bro
daha sattığın ürünün kimin olduğunu söyleyemiyorsun ne bok olduğunu bildiğin için

image.png
Bunlar kim tanımıyorum hshsh

Cidden bunaldım aga staffbestmidir nedir bilmiyorum ben elitecheats hile menüsü veya gui tanıdık gelebilir aynı olduğunu göstermez

gui bu demi aynı olabilir anlamıor eleman

gui bu demi aynı olabilir anlamıor eleman
gui bu aynı olabilir derken neyden bahsediyorsun direkt olarak hilenin 1:1 aynısını satiyorlar ve staffbesting ticketindan koyulan ss zaten bu durumu kanıtlıyor adamlar aylardır detect ve paste ürün ile milleti tokatlarken sizin hala onları savunmaniz gerçekten komedi. benim düşüncem satışın tekrardan revize edilmesi çünkü bu hilenin "undetect" olma ihtimali ile uzaktan yakından alakası yok

gui bu aynı olabilir derken neyden bahsediyorsun direkt olarak hilenin 1:1 aynısını satiyorlar ve staffbesting ticketindan koyulan ss zaten bu durumu kanıtlıyor adamlar aylardır detect ve paste ürün ile milleti tokatlarken sizin hala onları savunmaniz gerçekten komedi. benim düşüncem satışın tekrardan revize edilmesi çünkü bu hilenin "undetect" olma ihtimali ile uzaktan yakından alakası yok
güncellendi dostum kimseyin magdur oldugu yok lütfen bizimle iletişime gecebilirsiniz

Konuyu neden baltalıyonuz bugün satın aldım legit oynadım bal gibi çalışıyor ban söz konusu değil

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt