JoyboyHere
Bronz Üye
- Ticaret Puanı: 0 / 0
- İletişim

tek bildiği o çünküone kanka aq paraya yazık
tek bildiği o çünküone kanka aq paraya yazık
ytye girip valorant hile yazmış onu görünce yazmış galibatek bildiği o çünkü
Kaç gundur kullaniyosun reis ban yedin mi hictavsiye ederim
legit istiyosan kalitenin adresi vista karşim @Vista
malmısın kanka
kardeşim bunu yazarken böyle hisseti
10 güne yakın oldu bu oynadığım hesap da yasaklanmadım baya da report yedim hard legit gibide oynamadım önemli turlarda 2 3 defa özel vuruşlar attım biri ile ekliyiz ne zaman ban yicen diye yazıyor her günKaç gundur kullaniyosun reis ban yedin mi hic
Reports received nerden baktin int cafede acilir mi kral bide guncel ne tracker atarmisin10 güne yakın oldu bu oynadığım hesap da yasaklanmadım baya da report yedim hard legit gibide oynamadım önemli turlarda 2 3 defa özel vuruşlar attım biri ile ekliyiz ne zaman ban yicen diye yazıyor her gün
tahminimce reportların çoğu dia yüce eloda aldığım için manuel sorunu yaşamadım
![]()
![]()
parasııda seni götürürhayla vista diyolar iphone redmi farkı var divine usb bansız onlarınkı max 15 gün divinenin usb si max 75gün götürür
tamam kardeşim hadi gitde divine software izlehayla vista diyolar iphone redmi farkı var divine usb bansız onlarınkı max 15 gün divinenin usb si max 75gün götürür
essort.cc or vistamerhaba birkaç ay sonra tekrar hile ile rank kasmayı düşünüyorum forumda kayda değer 2 ürün var ikisinin arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz başka önerilere de açığım lineup helper olursa daha iyi olur
makcu veya emulator önermeyin
Valensia.cc
Mansorycheats.com
Adam hakli vist kullananlarin kendine saygisi yoktur ben pişmanim kullandigimaparasııda seni götürür
tamam kardeşim hadi gitde divine software izle