Çalışmıyor Valorant (PRIVATE) UD ESP-Aimbot & Wallhack VAC Cheats Crâcked | HileliMikrofon Presents

hocam çalışmama nedeni hile Crâck yedikten sonra oyuna update geldi offsetler değişti yani şuan çalışmaz yeni sürümü cracklemesi lazım

Arkadaşlar bizim hileyi kırdığımız saat'de hile güncel ve çalışıyordu. Gece saat 3'de oyuna update geldi çalışmama sebebi de bu.
Orjinali sorunsuz çalışıyor xd

çakkal herif sanada gelicek olursak attığın fotoğraf videondan bir kesit istemci sürümün

attığın ss'de ki istemci sürümü:
atwVSqe.png

oyunun anlık güncel istemci sürümü:
YSYvLYZ.png

:)

Arkadaşlar bizim hileyi kırdığımız saat'de hile güncel ve çalışıyordu. Gece saat 3'de oyuna update geldi çalışmama sebebi de bu.

çakkal herif sanada gelicek olursak attığın fotoğraf videondan bir kesit istemci sürümün

attığın ss'de ki istemci sürümü:
atwVSqe.png

oyunun anlık güncel istemci sürümü:
YSYvLYZ.png

:)
Her halükarda orjinali sorunsuz çalışıyor. Bu kadar rezil olma durumuna karşılık paylaşım yapmak durumundaydım kendimi tutamadım.

Sen geçenlerde Türkçe konuşmayı bilmiyordun la nasıl oldu da konu açtın bi merak ettim simdi :d Türkçeyi bilmeyen reverser kesildi başımıza hakhakdsh Beni de Kırsana yavru sjskhds

çalışmıyor denendi
"driver not found byy" hatası veriyor , şaka gibi ama çalışan bi hile geldiği gibide gitmez

elinize sağlık

Son düzenleme:
çalışmıyor dostum yorumları okursan biraz anlarsın

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt