Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar hileyi denedim saolsunlar ilgilendiler biraz uğraştırdım onları 😅. Hile güzel çalışıyor tek tük sıkıntılar var onlarda betadan sonra düzeltilir diye düşünüyorum hile gerçekten güzel elinize sağlık.

Hileyi test etme şansım oldu devam ediyorum key bitiminde sizlere bilgi aktaracağım.

dolandırıcısın bro 5-6 arkadaş alıcaktı almıycak artık ztn belli tek scamlediğin ben değilim millet vurdukça vuruyo sitene
Adamdan Bayadır ticaret yapıyorum hiç bir sıkıntısını görmedim gerek olsun bana rica ettim pwrwm yoktu lol scsi verdi bana 20 tane 1 günlük sence bu adam d0landırıcı mi ve adamın bir dünya müşterisi var adamı scamlicagina bir arastir

Adamdan Bayadır ticaret yapıyorum hiç bir sıkıntısını görmedim gerek olsun bana rica ettim pwrwm yoktu lol scsi verdi bana 20 tane 1 günlük sence bu adam d0landırıcı mi ve adamın bir dünya müşterisi var adamı scamlicagina bir arastir
o arkadaş çalıntı kredi kartı kullanarak alışveriş yaptı iade işlemi yapıldı ve keyi kapatıldı ve sanalpos firması tüm bilgileri istedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt