Çözüldü VALORANT PRİME HİLE HK.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

okarakutuk

Gold Üye
Oyuna başladığım ilk el bitmeden, elin ortalarına doğru ban yiyorum. (VAL 5.) Tam olarak 3 hesaptanda aynı şekilde ban yedim. Legit oynamaya fırsatım olmadan ban yiyorum, acaba sıkıntı bende mi yoksa kek Dedected mi?

Bilgisi olan cevaplarsa teşekkür ederim, çünkü bu durumdan sıkıldım. İyi forumlar.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Kanka val 5 banı yemissin spoofer kullan gecmis olsun en sinir ban yani hile acmassan bile oyuna girdigin ilk macta ban yiceksin bunun cozumu spoofer veya bekle forumda illa getircekler bi acık bulup yada 4 ay bekliceksin o banı kaldırmanın yolları nerdeyse %5
gecmis olsun bendede var ben bekledim 4 ay ama bugun gene yedim hile kullanma kullancaksan paralı bi hile kullan cok bos veya cok uzattım benden bukadar bye
dostum o 4 ay boyunca seriallerini değiştirirsen banın kalkmaz tabi. Çünkü riot senin eski seriallerinden banı kaldırıyor ama sen seriallerini değiştiriyorsun o seriallerdede ban yiyorsun sonrasında banım kalktı dediler ama kalmadı oluyor olay.

dostum o 4 ay boyunca seriallerini değiştirirsen banın kalkmaz tabi. Çünkü riot senin eski seriallerinden banı kaldırıyor ama sen seriallerini değiştiriyorsun o seriallerdede ban yiyorsun sonrasında banım kalktı dediler ama kalmadı oluyor olay.
bunun başka çözümü yokmu

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bu hile tespit edildi. Birçok kez denedim ve sadece birkaç maç sürdü.
ve erteleme yasağım yok. çünkü bu hack olmadan oynarsam ana hesabım iyi

Oyuna başladığım ilk el bitmeden, elin ortalarına doğru ban yiyorum. (VAL 5.) Tam olarak 3 hesaptanda aynı şekilde ban yedim. Legit oynamaya fırsatım olmadan ban yiyorum, acaba sıkıntı bende mi yoksa kek Dedected mi?

Bilgisi olan cevaplarsa teşekkür ederim, çünkü bu durumdan sıkıldım. İyi forumlar.
detected olmus hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt