Çözüldü VALORANT PRİME HİLE HK.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

okarakutuk

Gold Üye
Oyuna başladığım ilk el bitmeden, elin ortalarına doğru ban yiyorum. (VAL 5.) Tam olarak 3 hesaptanda aynı şekilde ban yedim. Legit oynamaya fırsatım olmadan ban yiyorum, acaba sıkıntı bende mi yoksa kek Dedected mi?

Bilgisi olan cevaplarsa teşekkür ederim, çünkü bu durumdan sıkıldım. İyi forumlar.

delay banın var spoofer kullan
delay ban nedir? delay ban oyuna kısa süreliğine erişim izni veren bandır ister hile aç ister açma yinede elinde sonunda 1 2 maç sonra ban yersin

delay banın var spoofer kullan
delay ban nedir? delay ban oyuna kısa süreliğine erişim izni veren bandır ister hile aç ister açma yinede elinde sonunda 1 2 maç sonra ban yersin
spoofer kullanımını bilmiyorum, detaylı yardımcı olabilir misin?
Kek detect olsa VAN152 yersin dostum delay banın var önceden ban yemişsin zaten
kanka nasıl çözebilirim peki bu durumu? Kusura bakmayın pek bilgim yok.
Hile detected olduğundan veya başka bir sebepten ötürü cihaz banı yemişsin ücretli şekilde çözmek istersen discord üzerinden bana ulaş
Discord :
Discord : Lark#5808
dostum cihaz banı yemedim, yeni hesap açıp oyun oynayabiliyorum ama yine aynı şekilde ban yiyorum.

Kanka val 5 banı yemissin spoofer kullan gecmis olsun en sinir ban yani hile acmassan bile oyuna girdigin ilk macta ban yiceksin bunun cozumu spoofer veya bekle forumda illa getircekler bi acık bulup yada 4 ay bekliceksin o banı kaldırmanın yolları nerdeyse %5
gecmis olsun bendede var ben bekledim 4 ay ama bugun gene yedim hile kullanma kullancaksan paralı bi hile kullan cok bos veya cok uzattım benden bukadar bye

dostum cihaz banı yemedim, yeni hesap açıp oyun oynayabiliyorum ama yine aynı şekilde ban yiyorum.
VAL5 te bir cihaz banı sayılıyor dostum, onu aşmak için spoofer şart

Cihaz banı yemiş oluyorsun

cihaz banı yemedin ztn delay ban yedin oyuna girip oynasan hile acmassan bile ban yiceksin oyuna ztn girebilrsin onda sıkıntı yok ama ban yiceksin her türlü

Oyuna başladığım ilk el bitmeden, elin ortalarına doğru ban yiyorum. (VAL 5.) Tam olarak 3 hesaptanda aynı şekilde ban yedim. Legit oynamaya fırsatım olmadan ban yiyorum, acaba sıkıntı bende mi yoksa kek Dedected mi?

Bilgisi olan cevaplarsa teşekkür ederim, çünkü bu durumdan sıkıldım. İyi forumlar.
spoofer alabilirsen sorununu giderirsin cheatcity bakabilirsin ucuz olarak xqmo spoofer bakabilirsin hilede dt olabilir ama kesin olarak hwid ban yemişsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt