Çözüldü VALORANT POLİGON BANINI NASIL GEÇERİM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arfwst12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arfwst12

Bronz Üye
arkadaşlar forumda baktım fakat bulamadım poligon banını nasıl geçebilirim 1 gün için sadece oynamak istiyorum

Merhaba ;

3 AY Bekleyebilir veya Spoofer kullanabilirsiniz YADA TIKLA GİT Bu konuyu inceleyebilirsiniz.

İYİ FORUMLAR o_O
hocam benim bu konuda bilgim var bir yöntem daha var oda valorantın loglarını silip mac adresi değiştirip girmek bazen oynatıyor bazen oynatmıyor şimdi bulduğum çözüm ise başka bir disk alanı açıp o diske kurmak ve valorranta dair bir dosya bırakmadan silip o diske kurmak böylece 1 gün falan oynatıyor bu arada forumda herkese cevap veriyorsunuz herkesin sorunu çözülüyor sizi tebrik ediyorum
Merhaba ;

3 AY Bekleyebilir veya Spoofer kullanabilirsiniz YADA TIKLA GİT Bu konuyu inceleyebilirsiniz.

İYİ FORUMLAR o_O
en azından bazı arkadaşlar gibi sorunun çözülür inşallah falan yazmıyorsun çok teşekkür ederim sana

hocam benim bu konuda bilgim var bir yöntem daha var oda valorantın loglarını silip mac adresi değiştirip girmek bazen oynatıyor bazen oynatmıyor şimdi bulduğum çözüm ise başka bir disk alanı açıp o diske kurmak ve valorranta dair bir dosya bırakmadan silip o diske kurmak böylece 1 gün falan oynatıyor bu arada forumda herkese cevap veriyorsunuz herkesin sorunu çözülüyor sizi tebrik ediyorum

en azından bazı arkadaşlar gibi sorunun çözülür inşallah falan yazmıyorsun çok teşekkür ederim sana
Rica Ederim , İYİ FORUMLAR DİLERİM o_O

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bu banın kalkmadığına işaret eğer benim Detaylı Spoof konumda ki her şeyi yaptıysan kalkar fakat çoğu ASUS anakartta kalkmadığını eğer asus anakart değilse konuma güzelce bak eğer bios güncelleme yapamıyorsan amidewin ile /IV ile sahte olarak değiştirebilirsin fakat güncelliceğin zaman eski haline getir ve oririjnal seriallerini bir yere kaydet BIOS güncellemek ve mod riskli bir iştir herhan gibi mesüliyet kabul etmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt