Hocam modemini resetlemeyi dener misinAnakart ve disklerin seri numarasını değiştirdim formatladım bios güncelledim ama hala aynı yeni hesapla poligon bitince banlanıyorum. Sorunu bilen var mı ?
Oyuna giriyorum ilk girişimi yaparken val 5 hatası alıyorum. Ardından tekrar girmeye çalıştıgım zaman giriyor fakat 2. maç ban yiyorum çözümü var mıdır?Val-5 hatası aldığın hesaba giriş yapabiliyor musun?
Yapabiliyorsan ban yememişsin. Eğer hesaba girdiğinde uzaklaştırıldığına dair bir mesaj ile karşılaşıyorsan poligon banın olabilir. Farklı bir hesap açıp deneyebilirsin
hwid resetle. forumda konuları varOyuna giriyorum ilk girişimi yaparken val 5 hatası alıyorum. Ardından tekrar girmeye çalıştıgım zaman giriyor fakat 2. maç ban yiyorum çözümü var mıdır?
teşekkürlereline sağlık reis çok guzel açıklamışsınnnn
ban yedirmeyen hileleri aramak yerine neden ban yemek istiyorsunuz?Hilem olsada ban yesem
modeli neAnakart ve disklerin seri numarasını değiştirdim formatladım bios güncelledim ama hala aynı yeni hesapla poligon bitince banlanıyorum. Sorunu bilen var mı ?