Valorant Poligon Banı Kaldırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spoofladıktan sonra oyuna girince poligonu tamamlıyorum daha sonra ya van5 yada hileci uzaklaştırıldı yazsısı geliyor macc adressi ni değiştirince kalkıyor 4 kere yaptım nasıl alakası yok
Val5 mac adresinden kaynaklı değil dostum. Genelleme için konuşuyorum sende olur başkasında olmaz. Genel olarak bakarsan çoğu kişide bu çözüm değil. Val5 ip adresi veya logdan kaynaklı bir hata.

Arkadaşlar spoof işlemimi yapmıştım ve 3 gündür hep poligondan sonra ban yiyordum ve Mac adresini değiştir diyen arkadaşın dediğini uyguladım bugün. SmartDNSChanger ile şu an yaklaşık 1 saattir ban yemedim. VAL5 alıyodum ve dediği şu an gerçekten işe yaradı. Kendisine teşekkür ediyorum, denemekten çekinmeyin bazılarında olup bazılarında olmayabiliyor. Benim işime yaradı şu anlık.

akşam denicem knka ben önceden spoofer yapmiştim düzelmişti tekrar hwid yedim senin kini denicem kalkcakmi

Arkadaşlar spoof işlemimi yapmıştım ve 3 gündür hep poligondan sonra ban yiyordum ve Mac adresini değiştir diyen arkadaşın dediğini uyguladım bugün. SmartDNSChanger ile şu an yaklaşık 1 saattir ban yemedim. VAL5 alıyodum ve dediği şu an gerçekten işe yaradı. Kendisine teşekkür ediyorum, denemekten çekinmeyin bazılarında olup bazılarında olmayabiliyor. Benim işime yaradı şu anlık.
ne demek kanka iyi oyunlar dilerim :)

Bana kalırsa işe yaramaz. Yine de denemek isteyebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt