Valorant Poligon Banı Kaldırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

melkabats3

Silver Üye
Selamlar,

Valorant'tan ban yedikten sonra eğer HWID Spoof işlemini başarıyla tamamladıysanız, oyuna girebilirsiniz ANCAK oyuna girdikten yaklaşık 15 dakika sonra oyuna giriş yaptığınız hesabınız banlanıyorsa adımları dikkatlice takip edin (%100 Çalışıyor mu bilmiyorum ancak bende işe yaradı)

BÜTÜN İŞLEMLERDEN ÖNCE VALORANT'A DAİR HERŞEYİ BİLGİSAYARDAN SİLİYORUZ.

İlk adım:
1-Windows arama çubuğuna ''%temp%'' yazıp karşımıza çıkan klasöre giriyoruz, ve klasör içindeki bütün dosyaları siliyoruz

İkinci adım:

1-Windows arama çubuğuna ''Bilgisayar Yönetimi'' yazıyoruz ve giriyoruz.
2-Açılan pencerede sol sekmede bulunan ''Disk Yönetimi'' sekmesine giriyoruz.
3-Karşımıza gelen ekranda bilgisayarınızın sahip olduğu sürücüler gözükecektir (C: ve D:)
a.Üst tarafta bu isimler (C) (D) olarak gözükecektir.
b.Alt tarafta ise ''Disk 0'' veya ''Disk 1'' olarak gözükecektir.Bizim işimiz alt tarafta.
4-Tercihen daha önce Valorant'ın kurulmadığı bir sürücüye gelip mavi çubuğun üstüne sağ tıklıyoruz ve ''Birimi Küçült'' butonunu seçiyoruz.
5-''Karşımıza gelen pencerede küçültülecek alan miktarını MB olarak'' girin yazan kutuya ''20480'' yazıyoruz, yani 20 GB'lık bir alanı ayırıyoruz.
6-Alan ayırıldıktan sonra Valorant'ı bu ayrılmış alanın içine kuruyoruz.
7-Akabinde bilgisayarı yeniden başlatıp oyuna giriş yapıyoruz.

Oyuna giriş yaptıktan sonra 2-3 El Spike'a Hücum oynamayı deneyin, oyundan atmadan 3 oyun oynayabilirseniz daha da ban yemezsiniz.

Arkadaşlar deneyen varsa yazsın, başka bir sıkıntıda toplu mağdur olmayalım :D Moderatör onaylı bir yöntem değil sonuçta...

teşekkürler şuan deniyorum oldu veya olmadı isteyen olursa dönüş yaparım

Arkadaşlar deneyen varsa yazsın, başka bir sıkıntıda toplu mağdur olmayalım :D Moderatör onaylı bir yöntem değil sonuçta...

Doğru söylüyorsun kardeşim, ben denedim işe yaradı ve sizlerle paylaşmak istedim forumda bu sorunu yaşayan çok kişi olduğunu farkettim.

Moderatörlerimiz onaylarsa çok daha güzel olur elbette, teşekkürler.

Aynen dediğin şey oldu bende, spoofer var ama poligonda 15 dakika sonra ban yiyorum. Şimdi deneyeceğim bu yöntemi.

Deneyen kardeşlerim çalışıp çalışmadığını bu konu altında bildirirlerse kolaylık sağlamış olurlar, teşekkürler.

mac değiştirmenin detaylarını anlatırsanız iyi olur volumeid ya hddchanger i mi kastediyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt