Valorant Pixel Aimbot (Lolmenü)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ciobaba valorant ne yapmıştda mouse donuyor kanka ?

arkadaşlar dosyada fovlu lolmenu ve gerekli dll dosyaları var kullanabilirsiniz konuya eklersen sevinirim yeni konu açarak fazlalık yapmak istemiyorum
virüs yok sadece dlli değiştirdim
özelden sourcesini paylaşırmısın bana sln uzantılımı yoksa dll mi var elinde dll se düznlenmeden kulanılmaz jung code felan eklemek lazım sourcesını arıyorum bende sln uzantılı
ciobaba valorant ne yapmıştda mouse donuyor kanka ?
oyuna gir alıştırma modunda tam ekran pencereli de masaütüne dön çalıştır ayarlarını yap dön oyuna denedim bendede oyle oldu düzeldi

Fov 100 aşırı kayıyor ve belli ediyor , 50 Fovda direk kafa gidiyor yine uzaktan da öyle belli eder birazda olsa bence en iyisi 30 fov fılan deneyimlerime göre

hocam direk bu hile için link yokmu linke bastım birsürü şey anlatıyosun hile yapımı falan filan direk masaüstüne at çalıştır olayı yokmu bu hilenin

hocam direk bu hile için link yokmu linke bastım birsürü şey anlatıyosun hile yapımı falan filan direk masaüstüne at çalıştır olayı yokmu bu hilenin
masaüstüne atıp exe dosyasını yönetici acıyosun sorna enjöktörü yonetici aciyosun enject ediyo menü geliyor olay basit aslında masaüstüne at çalıştır :)

KENDİ RİSKİNİZDE KULANIN.!!!!

Son güncellemeden sorna interception+rawcell methodunda herhangi bir ban+fix söz konusu yoktur arkadaşlar 10-15 gündür legit report yemeden oynuyorum ve sizlerle tekrar paylaşmak istedim.

videolu şekilde paylaşıcağım dll hata alanlar hata veren dll leri system 32 ve 64 ün içine tekrardan indirip kopyalamalarını tavsiye ederim driverlerınız da güncel olsun yoksa çalışmıyor bizzat test ettim hata veriyor program.

Alta fromda bulunan kurulum dosyalarını bulabilceğiniz linki de paylaşıyorum kurmazsanız interception+rawcell olası bir ban durumu olabilir veyatta çalışmaya bilir dostlar,

Fov ayarını istek üzerine eski ayarına çektim

(Dosya linki güncellendi sorunsuz çalışıyor test edildi.)
oyunu acıp tam ekran pencereli mod da masaustune dönüp hileyi oyle acmayı deneyin bende sorunsuz çalıştı.

İstek üzerine ekledim menüde fov ayarlama sourcesi şuan github vs fromlarda da bulunmuyor eklenirse en kısa zamanda konuma ekliğeceğim.

(Legit+rage ayarlarını kendinize göre ayarlıyorsunuz 1 mod da 0.2 veya 0.3 rage ayar dır 2.ci modda ise en fazla 0.2 yapınız smotthu aiminiz belli ediyor 3 ve yukarsında.)

Interception Kurulum Dosyaları:
Raw Accel Kurulum Dosyaları:

Enjöktor hatası alıpta bu hatayı alanlar visual c++ kurulumu yapsınlar düzeliyor. ( )

İYİ FORUMLAR :)

injector 0x000007cb hatası veriyor çezemedim 2 saattir

Hangi tuşla çalışıyor tüm ayarlamaları yaptım ama çalıştıramadım

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt