Valorant Pixel Aimbot (Lolmenü)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dostum fov ayarlama gıbı bişey yok otomatik legit oluyor bu
source kodlarında var fovsuz değil lolmenü fovu var otomatik 100 olarak ayarlı 50 ye düşürdüm değişik yerelerden kaymasın diye
fov ayarlanabilir versiyonu nerde usta? birde yavaş kitleniyor gibi fov olan versiyon zınq diye kitleniyor. legit için iyi ama diğeri daha iyi sanki
dostum sourcesini bulamadım v2 nin bunun fovu sorcesinden ben 50 ye düşürdüm adama yakın tutman lazım aimini
legit olması için modu ve smooth u kaç yapmalıyız bilen var mı?
normalde 1 aim düzeltmek için kulanılır 2 yapıp smothu 0.2 yap aşırı yüksek yaparsan titriyor aim dikkat et ban yersin

oyuna yeni yama geldi dedi güncelleme yaptım şu an mouse donuyo inject edince

bende arkadaşlarla aynı hatayı alıyorum bu arada yardımcı olabilecek varmı şu an visual studio yüklüyorum

bende arkadaşlarla aynı hatayı alıyorum bu arada yardımcı olabilecek varmı şu an visual studio yüklüyorum
link güncelliycem dosyayı açmadan önce biraz beklemelisin
10 15 gün bansız oynayamazsın ?? Detected zaten
oynayamazsın derken ben burda yalan mı atiyorum millete onumu demek istiyorsun oynadım işte niye boş yapiyim hergün ayri ayri fotograf mı cektirceksin ?

Son düzenleme:
son durum ne başkan ne zamana güncellersin

vanguard crash felan verdi düzgün yuklı olmadıgından tekradan vanguardı yukledim şuanda çalışıyor maça giriyorum denememfden sorna linki güncelliyceğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt