Valorant Pixel Aimbot (Lolmenü)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Raw Accel i ve inceptionu kuramıyorum dostum c: windows içine attım yönetici olarak çalıştırdım olmadı inxeptionu açınca otomatik kapanıyor. raw accel i de açıyorum kurulum tamamlandı diyor driver için falan yine de çalışmıyor c++ falan kurulu bütün ayarları açıp yapabiliyorum oyun içi ama aim kaymıyor çözünürlük 1366x768 en düşük ayarlarda yapıyorum olmuyor.
Sorunun sebebi şu valobot form1 varya bütün ayarları yapıp oyunda dönünce mouse donuyor önce sonra o form1 kapanıyor düzeliyor toggle aldım sıkma olayını baktım oto sıkıyor nasıl çözebilirim bu durumu mouse donma sorununu ?

Son düzenleme:
videodaki tuşları yaparak çalıştırdım ama yapamıyorum nelere basmam lazım

Reis bu Raw Accel i ve inceptionu napcaz ve nsıl kullancaz?
indiriyosun interception kurulumu dosyasını c windows icine atıyosun icine girip ınstalla basıyosun pec res cmd si gelcek sorna rawceli de masausıtunde kuruyosun aynı sekıl pc res atıyon kuruluyo
videodaki tuşları yaparak çalıştırdım ama yapamıyorum nelere basmam lazım
benim yaptrıgım mb makro tusuna basılı tutuyosun ateş edince kayıyor kafaya
Fov arttıramıyormuyuz
fovlusu var 100 bide 50 li dosyasını attım
Raw Accel i ve inceptionu kuramıyorum dostum c: windows içine attım yönetici olarak çalıştırdım olmadı inxeptionu açınca otomatik kapanıyor. raw accel i de açıyorum kurulum tamamlandı diyor driver için falan yine de çalışmıyor c++ falan kurulu bütün ayarları açıp yapabiliyorum oyun içi ama aim kaymıyor çözünürlük 1366x768 en düşük ayarlarda yapıyorum olmuyor.
Sorunun sebebi şu valobot form1 varya bütün ayarları yapıp oyunda dönünce mouse donuyor önce sonra o form1 kapanıyor düzeliyor toggle aldım sıkma olayını baktım oto sıkıyor nasıl çözebilirim bu durumu mouse donma sorununu ?
ben o sorunu ilk oyunu acıp oyunda tam ekran pencelereli moda masaustune donerek dosyayı acacınca cözdüm acıpta girince bende de donma oldu onun icin dosyayı guncellemeden sorna tekrar güncelledim bu valorantın yaptığı bişey güncellemeden sorna oldu
Çalısmıyor bende
dostum bi cok kısıde calısmıyor bazı hatalar verebiliyor program

Son düzenleme:
kanka hallettim baya iyi aimbot da şu tam kafaya gelmeme sorunu varya tam gelmiyor onu da tam ayarlayabilsek baya iyi olurdu ama buna da şükür xd neyse birde sana şey sormak istiyorum 1-2-3 bu modların anlamı nedir? hangisi daha iyi falan filan onu söyleyebilir misin pek bilgim yok

kanka hallettim baya iyi aimbot da şu tam kafaya gelmeme sorunu varya tam gelmiyor onu da tam ayarlayabilsek baya iyi olurdu ama buna da şükür xd neyse birde sana şey sormak istiyorum 1-2-3 bu modların anlamı nedir? hangisi daha iyi falan filan onu söyleyebilir misin pek bilgim yok
dostuım 1 aim düzeltmek icin aslında direk kafaya kitleniyor die ben bile onu kulanıyom arada baska yere kayıp tekrar kafaya kaysada güzel 2 ci mod aimaisist gibi kafaya cekiyo smoth ayarını da 0.2 yaprasan güzel oluyor 2 den yukrı cıkarsan aimin titrer 2 ci moda haberin olsun 3 de her ikisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt