Valorant Pixel Aimbot (Lolmenü)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FearlessKS4141

Diamond Üye
KENDİ RİSKİNİZDE KULANIN.!!!!

08.08.2021
DOSYALAR GÜNCELLENMİŞTİR.

Son güncellemeden sorna interception+rawcell methodunda herhangi bir ban+fix söz konusu yoktur arkadaşlar 10-15 gündür legit report yemeden oynuyorum ve sizlerle tekrar paylaşmak istedim.

videolu şekilde paylaşıcağım dll hata alanlar hata veren dll leri system 32 ve 64 ün içine tekrardan indirip kopyalamalarını tavsiye ederim driverlerınız da güncel olsun yoksa çalışmıyor bizzat test ettim hata veriyor program.

Alta fromda bulunan kurulum dosyalarını bulabilceğiniz linki de paylaşıyorum kurmazsanız interception+rawcell olası bir ban durumu olabilir veyatta çalışmaya bilir dostlar,

Fov ayarını istek üzerine eski ayarına çektim

(Dosya linki güncellendi sorunsuz çalışıyor test edildi.)
oyunu acıp tam ekran pencereli mod da masaustune dönüp hileyi oyle acmayı deneyin bende sorunsuz çalıştı.

İstek üzerine ekledim menüde fov ayarlama sourcesi şuan github vs fromlarda da bulunmuyor eklenirse en kısa zamanda konuma ekliğeceğim.

(Legit+rage ayarlarını kendinize göre ayarlıyorsunuz 1 mod da 0.2 veya 0.3 rage ayar dır 2.ci modda ise en fazla 0.2 yapınız smotthu aiminiz belli ediyor 3 ve yukarsında.)

Interception Kurulum Dosyaları:
Raw Accel Kurulum Dosyaları:

Enjöktor hatası alıpta bu hatayı alanlar visual c++ kurulumu yapsınlar düzeliyor. ( )

İYİ FORUMLAR :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
KENDİ RİSKİNİZDE KULANIN.!!!!

Son güncellemeden sorna interception+rawcell methodunda herhangi bir ban+fix söz konusu yoktur arkadaşlar 10-15 gündür legit report yemeden oynuyorum ve sizlerle tekrar paylaşmak istedim.

videolu şekilde paylaşıcağım dll hata alanlar hata veren dll leri system 32 ve 64 ün içine tekrardan indirip kopyalamalarını tavsiye ederim driverlerınız da güncel olsun yoksa çalışmıyor bizzat test ettim hata veriyor program.

Alta fromda bulunan kurulum dosyalarını bulabilceğiniz linki de paylaşıyorum kurmazsanız interception+rawcell olası bir ban durumu olabilir veyatta çalışmaya bilir dostlar,

Fov ayarınıda 100/50 kıstım aim uzaktan kitlenince saçmalıyor bazı zamanlar.

(dosya şifresi valobot1234)

interception+rawcell : https://cheatglobal.com/konu/source-valorant-aimbot-yapimi-aimbotlara-artik-para-vermeyin.11268/

İYİ FORUMLAR :)

dllleri aktarmama rağmen dll hatası verıyor sanrm bunun çözumu vısual studıo 2019 dan c++ yı kurmak hep bu hatayı öyle çözuyordm

dostum fov ayarlama gıbı bişey yok otomatik legit oluyor bu

Yararlı eline sağlık

NOT : VirüsTotalde winrar taratılmış.

fov ayarlanabilir versiyonu nerde usta? birde yavaş kitleniyor gibi fov olan versiyon zınq diye kitleniyor. legit için iyi ama diğeri daha iyi sanki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt