FearlessKS4141
Diamond Üye
KENDİ RİSKİNİZDE KULANIN.!!!!
08.08.2021
DOSYALAR GÜNCELLENMİŞTİR.
Son güncellemeden sorna interception+rawcell methodunda herhangi bir ban+fix söz konusu yoktur arkadaşlar 10-15 gündür legit report yemeden oynuyorum ve sizlerle tekrar paylaşmak istedim.
videolu şekilde paylaşıcağım dll hata alanlar hata veren dll leri system 32 ve 64 ün içine tekrardan indirip kopyalamalarını tavsiye ederim driverlerınız da güncel olsun yoksa çalışmıyor bizzat test ettim hata veriyor program.
Alta fromda bulunan kurulum dosyalarını bulabilceğiniz linki de paylaşıyorum kurmazsanız interception+rawcell olası bir ban durumu olabilir veyatta çalışmaya bilir dostlar,
Fov ayarını istek üzerine eski ayarına çektim
oyunu acıp tam ekran pencereli mod da masaustune dönüp hileyi oyle acmayı deneyin bende sorunsuz çalıştı.
(Legit+rage ayarlarını kendinize göre ayarlıyorsunuz 1 mod da 0.2 veya 0.3 rage ayar dır 2.ci modda ise en fazla 0.2 yapınız smotthu aiminiz belli ediyor 3 ve yukarsında.)
Interception Kurulum Dosyaları:
Raw Accel Kurulum Dosyaları:
Enjöktor hatası alıpta bu hatayı alanlar visual c++ kurulumu yapsınlar düzeliyor. (
İYİ FORUMLAR
08.08.2021
DOSYALAR GÜNCELLENMİŞTİR.
Son güncellemeden sorna interception+rawcell methodunda herhangi bir ban+fix söz konusu yoktur arkadaşlar 10-15 gündür legit report yemeden oynuyorum ve sizlerle tekrar paylaşmak istedim.
videolu şekilde paylaşıcağım dll hata alanlar hata veren dll leri system 32 ve 64 ün içine tekrardan indirip kopyalamalarını tavsiye ederim driverlerınız da güncel olsun yoksa çalışmıyor bizzat test ettim hata veriyor program.
Alta fromda bulunan kurulum dosyalarını bulabilceğiniz linki de paylaşıyorum kurmazsanız interception+rawcell olası bir ban durumu olabilir veyatta çalışmaya bilir dostlar,
Fov ayarını istek üzerine eski ayarına çektim
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
(Dosya linki güncellendi sorunsuz çalışıyor test edildi.)oyunu acıp tam ekran pencereli mod da masaustune dönüp hileyi oyle acmayı deneyin bende sorunsuz çalıştı.
İstek üzerine ekledim menüde fov ayarlama sourcesi şuan github vs fromlarda da bulunmuyor eklenirse en kısa zamanda konuma ekliğeceğim.(Legit+rage ayarlarını kendinize göre ayarlıyorsunuz 1 mod da 0.2 veya 0.3 rage ayar dır 2.ci modda ise en fazla 0.2 yapınız smotthu aiminiz belli ediyor 3 ve yukarsında.)
Interception Kurulum Dosyaları:
Raw Accel Kurulum Dosyaları:
Enjöktor hatası alıpta bu hatayı alanlar visual c++ kurulumu yapsınlar düzeliyor. (
)İYİ FORUMLAR
Moderatör tarafında düzenlendi: