crx4847 ekle dc yardımcı olalımNeyse yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler. Yabancı forumlarda woofer'ı çok önermişler. Bende woofer'ı almaya karar verdim.
keşke satın almasaydın. bende msı laptop kullanıcısyım. ben çok uzun süre önce woofer almıştım o günden beri çalışmıyor 1 ay önce falan deneme yaptım ama hala çalışmıyor.Neyse yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler. Yabancı forumlarda woofer'ı çok önermişler. Bende woofer'ı almaya karar verdim.
pişman olucaksın kendin gör sen bilirsinNeyse yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler. Yabancı forumlarda woofer'ı çok önermişler. Bende woofer'ı almaya karar verdim.
hocam daha almadım ama yardımcı olan yok ki herkes dc den d0landırma peşindepişman olucaksın kendin gör sen bilirsin
destekleri çok yavaş
ayrıca ben wooferi 2021 den beri kullanıyorum 2022 de falan çalışıyordu şuan 2023 ve 2024 de çalışmamaya başladı kaldırmıyor banları hiç bir şekilde
bizi dinleseydin yabancı forumlara neden bakarsınki
eğer öneriniz varsa önerirseniz sevinirimhocam daha almadım ama yardımcı olan yok ki herkes dc den d0landırma peşinde
Normal woofer alma void woofers al ben onu kullanıyorum Asuswoofer önerir misiniz?
void işe yarar diyorsun yaniNormal woofer alma void woofers al ben onu kullanıyorum Asus
Valo için yarıyor rust için raid 0 gerekiyor ama yinede arastirmani iyi yapvoid işe yarar diyorsun yani
hocam baktım şidmdi de, siz perma olmaz temp al diceksiniz büyük ihtimalle bende perma aradığımdan dolayı maalesef olmayacak yine de teşekkür ederim ilgilediğiniz içinSpoofer konumu incelemeni öneririm.
https://cheatglobal.com/konu/bullseye-project-permanent-temp-spoofer-tpm-secureboot-bypass.46591/
gerçi diğer lifetime lar ile aynı fiyat temp de alabilirmhocam baktım şidmdi de, siz perma olmaz temp al diceksiniz büyük ihtimalle bende perma aradığımdan dolayı maalesef olmayacak yine de teşekkür ederim ilgilediğiniz için