Satıyorum 📁Valorant 🔑 Perm Spoofer +TPM+HVIC+ Secure Boot Bypass + VAL 152+VAL 5 FİX + %100 UNDETECTED🏆

dostum senden ürün almama gerekmi var novack'ın ürününü satıyorsun bariz delay atıyor konu altında çogu kişi bunu söylüyor daha çok yorum atıp konunu üstte tutmıyacagım bilgin olsun. İnsanlar dandik ürüne para vermesin.
Tamemen konu baltalama yapıyorsun bunun herkez farkında ilk başlarda kullanmışsın bu bariz belli şuan sorunsuz senin üstte tutmana ihtiyacımız yok merak etme :)

Tamemen konu baltalama yapıyorsun bunun herkez farkında ilk başlarda kullanmışsın bu bariz belli şuan sorunsuz senin üstte tutmana ihtiyacımız yok merak etme :)
tamam kanks konu baltalama yapıyorum aynen :) şu forumda herkes satış konusu açmamalı sattıgı spoofer delay atıyor halen savunmaya başlayıp baltalama yapıyor diyor vallahi birşey diyemiyorum.

tamam kanks konu baltalama yapıyorum aynen :) şu forumda herkes satış konusu açmamalı sattıgı spoofer delay atıyor halen savunmaya başlayıp baltalama yapıyor diyor vallahi birşey diyemiyorum.
Gel al paranla dene gör dostum sana burda birşey kanıtlayamam sana ve mecburiyetimde yok lütfen konumu daha fazla meşgul etme iyi akşamlar

Gel al paranla dene gör dostum sana burda birşey kanıtlayamam sana ve mecburiyetimde yok lütfen konumu daha fazla meşgul etme iyi akşamlar
yok kalsın paramı çöpe atmak istemiyorum dahada konuyu üstte tutmicam genede iyi satışlar.

Bak konu baltalam olduğunu yöneticiler bile anladı bazı mesajların silindi :) çöpe değil alamıyorum yaz oraya lütfen
yok dostum cebimde 4k var bende spoofer arıyorum konuna rastladım satın alabilirmiyim diye baktım herkesin delay atıyo dedigi ürün yorum yaptım gerekli açıklamayı yapsaydın garantiyi sunsaydın emin ol senden alırdım sen bilirsin.

tartışmaya devam edecek misiniz ?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt