VALORANT PC BANI KALDIRMA VE SPOOFER GEREK KALMAYACAK !!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erebus11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bazı arkadaşlara belirtmek istiyorum ki PARA , BEĞENİ VEYA YORUM TARZI ŞEYLER İSTEMİYORUM. Çekilişe katılmak İSTEMEYEN arkadaşlar hiçbir şey yapmadan konudan çıkabilirler kimseyi bir şeye zorlamıyorum. Üstünde çalıştığımız bir sistem var ve bunu paylaşmak istedim. Rat da diyebilirsiniz yok bu olursa tayt giyip gezerim de diyebilirsiniz inanın zerre umurumda değil. Önceden duyurusunu yapmak istedim sadece. Bu fikrin çıkış yeri zaten biz değiliz. Bunu yabancı kaynaklarda aktif bir şekilde yapan 2-3 topluluk var zaten. Dedik ki biz neden yapmayalım. Serverların çökmemesi için çalışmalarımız bittiği zaman en ince detayına kadar videosunu paylaşacağım ki çekilişe katılmak isteyen o süre zarfında da katılabilir. Dediğim gibi kimseyi zorlamıyorum. İyi forumlar.

Selam Dostlar Öncelikle hiçbir para talebi olmadan ÜCRETSİZ bir şekilde hilemiz çekiliş yapılarak verilecektir.
Video Linki :
Videoda belirttiğim gibi hilemizde aimbot wall her şey mevcuttur. Yine videoda belirtildiği gibi hesabınız ban yese bile cihazınız asla ban yemeyecektir.
Detaylı Açıklamaların Hepsi Video da Mevcuttur.

wNiUoo.jpg

ban kaldırma nerede tam olarak

Bu konu bir çekiliş mi? Anlayamadım konuda yazmışsınız.
Şuanda burada bir çekiliş yok. Çekilişi youtube sayfamda yapıyorum. Şuan böyle bir şey üzerinde çalıştığımızı, ilerleyen günlerde bu konu üzerinden daha detaylı videolar ve açıklamalar ile geleceğimi belirtmek istedim.

ban kaldırma nerede tam olarak
Ban kaldırma ve spoofera gerek kalmayacak yazıyor konu başlığında . Dikkatli okuyun

Şuanda burada bir çekiliş yok. Çekilişi youtube sayfamda yapıyorum. Şuan böyle bir şey üzerinde çalıştığımızı, ilerleyen günlerde bu konu üzerinden daha detaylı videolar ve açıklamalar ile geleceğimi belirtmek istedim.
satış konun olmadan yönlendirme yapamazsın diye biliyorum

satış konun olmadan yönlendirme yapamazsın diye biliyorum
Farkındaysan burada hiçbir yönlendirme yapmıyorum. Tekrar da söylediğim gibi üstünde uğraştığımız bir konu var ve burada paylaşmak istedim hepsi bu. Herkes iradesinde özgür ve kimseyi şunu yapman lazım diye yönlendirmelere girmiyorum. Teşekkürler.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt