Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
tamam "spoffer"adam daha spoofer diyemiyor
tamam "spoffer"adam daha spoofer diyemiyor
sıpoyfır o bikeretamam "spoffer"
Selam Dostlar Öncelikle hiçbir para talebi olmadan ÜCRETSİZ bir şekilde hilemiz çekiliş yapılarak verilecektir.
Video Linki :
Videoda belirttiğim gibi hilemizde aimbot wall her şey mevcuttur. Yine videoda belirtildiği gibi hesabınız ban yese bile cihazınız asla ban yemeyecektir.
Detaylı Açıklamaların Hepsi Video da Mevcuttur.
![]()
kimse bisi anlamadı arkadas bisi deniyorBu konu bir çekiliş mi? Anlayamadım konuda yazmışsınız.
Şuanda burada bir çekiliş yok. Çekilişi youtube sayfamda yapıyorum. Şuan böyle bir şey üzerinde çalıştığımızı, ilerleyen günlerde bu konu üzerinden daha detaylı videolar ve açıklamalar ile geleceğimi belirtmek istedim.Bu konu bir çekiliş mi? Anlayamadım konuda yazmışsınız.
Ban kaldırma ve spoofera gerek kalmayacak yazıyor konu başlığında . Dikkatli okuyunban kaldırma nerede tam olarak
satış konun olmadan yönlendirme yapamazsın diye biliyorumŞuanda burada bir çekiliş yok. Çekilişi youtube sayfamda yapıyorum. Şuan böyle bir şey üzerinde çalıştığımızı, ilerleyen günlerde bu konu üzerinden daha detaylı videolar ve açıklamalar ile geleceğimi belirtmek istedim.
Farkındaysan burada hiçbir yönlendirme yapmıyorum. Tekrar da söylediğim gibi üstünde uğraştığımız bir konu var ve burada paylaşmak istedim hepsi bu. Herkes iradesinde özgür ve kimseyi şunu yapman lazım diye yönlendirmelere girmiyorum. Teşekkürler.satış konun olmadan yönlendirme yapamazsın diye biliyorum