Valorant Pasted Skin Changer | DT Since Beta

eline emeğine sağlık kardeşim süper bişey bu fakirler için mükemmel
acaba ban atarsa hwid mi atar hesaba mı atar? ban yiyen var mı hiç aranızda bundan?

:D güzel olmuş

launchıng gamede kalıyor yardım edıcek varmı

çok basit oyun açılırken alt tab atın batmayın zaten açılıcak ben oyun dosyasına txt dosyası atıyorum eğer o silinrse giriyorum silinmesse haso yu tekrrar açıyorum easy mantık
launchıng gamede kalıyor yardım edıcek varmı
attm ark kabul et

çok basit oyun açılırken alt tab atın batmayın zaten açılıcak ben oyun dosyasına txt dosyası atıyorum eğer o silinrse giriyorum silinmesse haso yu tekrrar açıyorum easy mantık

attm ark kabul et
bendede launch gamede kalıyor

eline sağlık <3
HOCAM BÖYLE DİYOR SORUNU NASIL ÇÖZÜCEM işlenmeyen Özel Durum: System.Net.WebException: WebClient isteği sırasında özel durum oluştu. ---> System.IO.DirectoryNotFoundException: 'C:\Users\Rüzgar\Desktop\1\live\ShooterGame\Binaries\Win64\CompPkgSup.dll' yolunun bir parçası bulunamadı. konum: System.IO.__Error.WinIOError(Int32 errorCode, String maybeFullPath) konum: System.IO.FileStream.Init(String path, FileMode mode, FileAccess access, Int32 rights, Boolean useRights, FileShare share, Int32 bufferSize, FileOptions options, SECURITY_ATTRIBUTES secAttrs, String msgPath, Boolean bFromProxy, Boolean useLongPath, Boolean checkHost) konum: System.IO.FileStream..ctor(String path, FileMode mode, FileAccess access) konum: System.Net.WebClient.DownloadFile(Uri address, String fileName) --- İç özel durum yığını izlemesinin sonu --- konum: System.Net.WebClient.DownloadFile(Uri address, String fileName) konum: System.Net.WebClient.DownloadFile(String address, String fileName) konum: (String[] ) konum: 8158A0CB634C4BDA9983FAC384FA7B01.3C7D44AA24834BE0922D04870593A0B7(String[] )
enter valorant file location like 'C:\Riot Games\VALORANT' and riot client must be launched and you must be at 'play valorant page' c diskinden valoyuda açıyorum normal olarak riot clientte play ekranındada bekliyorum enterliyorum bunu diyor hala
bende aynı hatayı alıyorum nasıl acıcaz

Son düzenleme:
kanka riot istemcisi açık olsun hileyi açarken ve launch game ksmında bi 30 saniye bekle riot istemcisinden oyunu başlat

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt