Çözüldü Valorant Para karşılığı hesap banı kaldırılır mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LuxMain
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LuxMain

Silver Üye
Discorda bir adam hileden banlana hesabımın banını açmak için 300tl istedi. Öyle birşey mümkün mü yoksa beni dolandırıyor mu?

Riot ekibinden yakını veya tanıdığı olanlar açabiliyor fakat 200 kişi var ise sadece 1 i açabiliyor , herhangi 3. part yazılımla açılmaz sadece riot ekibi açabilir banı .
İyi forumlar

Riot ekibinden yakını veya tanıdığı olanlar açabiliyor fakat 200 kişi var ise sadece 1 i açabiliyor , herhangi 3. part yazılımla açılmaz sadece riot ekibi açabilir banı .
İyi forumlar
riot ekibi de 200 lira için işlerini riske atıcaklar zaten değil mi

Açan var evet, fakat herkes yapamaz. Güvenilir yerden satın almak gerekli.

Açan var evet, fakat herkes yapamaz. Güvenilir yerden satın almak gerekli.
cidden çok merak ettim benim hesaptan uzaklaştılımam var mesela civcivden dolayı 40k vp li hesap gitti desetğe kod atmamız lazımmış onuda kaldırırmı varmı önerebileceğin yer dmden yada konuya direk atabilme şansın varmı cidden lazım baya hesap var elimde böyle

benim arkadaş yapıyor türkiye ekibinde arkadaşı var tanıdığı yaani açtırabiliyor ama bilemiyorum o şahıs d0landırıcı mı değil mi..
cidden çok merak ettim benim hesaptan uzaklaştılımam var mesela civcivden dolayı 40k vp li hesap gitti desetğe kod atmamız lazımmış onuda kaldırırmı varmı önerebileceğin yer dmden yada konuya direk atabilmeşansın varmı cidden lazım baya hesap var elimde böyle
civcivi sen mi yaptın eğer öyleyse dcni atar mısın?

benim arkadaş yapıyor türkiye ekibinde arkadaşı var tanıdığı yaani açtırabiliyor ama bilemiyorum o şahıs d0landırıcı mı değil mi..

civcivi sen mi yaptın eğer öyleyse dcni atar mısın?
Yok Hocam Ben Öyle Şeyler Yaparmıyım :thinkie: Ve Hayır Bunun İçin Yazıcaksanız Yazmayın Ve Veremem Forumu Gereğine Uygun Kullanalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt