Valorant PandaScript Spoofer Crâcked | Permanent & Cleaner, Vanguard, All Games Spoofer | TibetUlubey & Cwubs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tebrıkler güzel iş çıkarmışsın keşke 1 2 hafta önce denk gelseydı :D

Bende all spofer yaptığımda bir hata veriyor ve cmd ekranı gidiyor Asus spoof yaptığımda da step 1 da kalıyor ilerlemiyor bir tek clean yapabiliyorum yardımcı olabilecek var mı lütfen ?

Bende all spofer yaptığımda bir hata veriyor ve cmd ekranı gidiyor Asus spoof yaptığımda da step 1 da kalıyor ilerlemiyor bir tek clean yapabiliyorum yardımcı olabilecek var mı lütfen ?
yine çöp galiba :D askjhdsalkdjsa

yine çöp galiba :D askjhdsalkdjsa
Abim abim nijawareye günde kaç kez zakso çekiyorsun acınız var anlıyoruz crek yediniz ama bukadar olmaz be hayatta bir vasfınız yok hata alan başkalarıda olursa düzeltirlerr ztn zupufuru paste spoferın herkeste çalışmasını nasıl bekşiyprsunuz amğ onuda anlamış değilim admalar programı kırıyor kendileri yazmıyor ağlamayın 🤣🤣🤣🤣🤣

Maalesef asusta çalışmadı spoof atmıyor agalar hata falan veriyor 2 defa format atmak zorunda kaldım pc'ye unlucky diyelim bilgilendirme amaçlı yazmak istedim

asus denedim işe yaramıyor. format + bios up down denedim val 5 kalkmadı

girdiğim gibi hata veriyor ve atıyor cozumu ne
Bende böyle bir hata oldu sebepi nedir açtığım an bu hatayı verip kapatıyor?

Connecting...

İşlenmeyen Özel Durum: System.NullReferenceException: Nesne başvurusu bir nesnenin örneğine ayarlanmadı. konum: KeyAuth.api.req(NameValueCollection post_data)

aynı hata bendede

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt