Valorant PandaScript Spoofer Crâcked | Permanent & Cleaner, Vanguard, All Games Spoofer | TibetUlubey & Cwubs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanka

Kanka ya Sorik (LordH4SS4N) daha iyi bu adamlardan

0x31B alıntı :(

açtım biraz kurcaladı mavi ekran attı da neyse... sapmaz zaten amq

image.png

Merhaba Tibet öncelikle Crâck için eline sağlık loaderi sana ileten arkadaş benden satın alcakti kendisini zeki sanıp loaderi size verdi benlik sorun yok paramı fazlasiyla çıkardım benden bide hilenin loaderini istiyor yazık kafana xD
selam, öncelikle benim kendi sattığım spooferim var spoofer satın almaya ihtiyacım yok belirttiğim gibi arkadaşım perm spoofer arıyordu sana yönlendirdim bakiyeyi geçmesine rağmen 3 gün bekletip çocuğa keyi vermemissiniz ( bizzat dolandırıcılık kim bilir kaç kişiyi dolandırdınız ) bende loaderi ilettim yalan yanlış bilgiler vermeye gerek yok paramı fazlasıyla çıkardım diyerek birden fazla kişiye sattığın belli burdan kendini ele veriyorsun :) iyi forumlar.

allahuekber inx obfuscetir

image.png

karını sikeyim !

Loaderı incelediğimizde tek işlevinin UC'den alınmış .sys ve Cleaner.exe gibi dosyaları indirip çalıştırdığını farketmiştik. Klasik paste spoofer.
O iş biraz zor son valorant güncellemelerinden sonra woofer bile format istemeye başlamış ki en iyi cleaner o adamlardaydi
hocam tibet hocamın dediğine göre paste spoofermış bende umudu kesmiştim şimdi yeniden bi umudum oldu :)

selam, öncelikle benim kendi sattığım spooferim var spoofer satın almaya ihtiyacım yok belirttiğim gibi arkadaşım perm spoofer arıyordu sana yönlendirdim bakiyeyi geçmesine rağmen 3 gün bekletip çocuğa keyi vermemissiniz ( bizzat dolandırıcılık kim bilir kaç kişiyi dolandırdınız ) bende loaderi ilettim yalan yanlış bilgiler vermeye gerek yok paramı fazlasıyla çıkardım diyerek birden fazla kişiye sattığın belli burdan kendini ele veriyorsun :) iyi forumlar.
Beklettikmi dostum sana anlattık durumu paramı fazlasiyla çıkardım evet spoofu sattım çünkü bide utanmadan hilenin loaderini istiyorsun:DDDDD

Beklettikmi dostum sana anlattık durumu paramı fazlasiyla çıkardım evet spoofu sattım çünkü bide utanmadan hilenin loaderini istiyorsun:DDDDD
Allah allah nedense daha bugün arkadaşıma satmaya çalışmıssın kendi cümlelerinle kendini ele veriyorsun daha fazla konuyu uzatmıyorum sana iyi dolandırıcılıklar :incredible: ( Üst yorumumumda belirttiğim gibi birden fazla kişiye sattığını kendin itiraf ediyorsun )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt