ShyDreamer
Efsane Üye
İnsanları yanıltmanın manası yok çalışma ihtimali var bende çalıştı diyorumKalkmaz uğraşmayın daha çok log var canikolar
İnsanları yanıltmanın manası yok çalışma ihtimali var bende çalıştı diyorumKalkmaz uğraşmayın daha çok log var canikolar
Gene işe yaramaz mad spoofer dedectedO zaman formtla deneyin ancak bende sorun yok oyunu bile silmedim 1 gün oldu
Valla bende anlamadım orasınıGene işe yaramaz mad spoofer dedected
işe yaramıcak işte uğraşma yanıltma yok 10320320 kere denemişimdir.İnsanları yanıltmanın manası yok çalışma ihtimali var bende çalıştı diyorum
Doğruyu söylemişİnsanları yanıltmanın manası yok çalışma ihtimali var bende çalıştı diyorum
Kanka senin pc hep delaylı yiyor banı onu ben fark ettim ^^Valla bende anlamadım orasını
Zaten methodların çogu 100 kişiden 5 inin banını kaldırıyorişe yaramıcak işte uğraşma yanıltma yok 10320320 kere denemişimdir.
Delaylı ban ne oluyor cahilliğimden soruyorumKanka senin pc hep delaylı yiyor banı onu ben fark ettim ^^
Hani geçen ban yemiyorum diye konu açan sen değil miydinDelaylı ban ne oluyor cahilliğimden soruyorum
Evet ama yedim sonradan van 152 veriyodu bikaç gündür bu yöntemle kaldırdımHani geçen ban yemiyorum diye konu açan sen değil miydin