🚀 Valorant oynayarak para kazanın! ⚡️ Yeteneğinizi kazanca dönüştürmek istiyorsanız bu konu tam size göre.

ben bu işi lolde yapıyorum bedava yapmaz tabi onunda kazancı olucak ama

gidipte atıyorum mesela bi hesabı 700-800 liraya satıyosa hesabı kasan kişiye 150-200 lira vermesi ayıp bişey bence
Kanka hiç bir plat hesap 700-800₺ değil fiyatları zaten bir çok yabancı siteden kontrol edebilirsiniz, komisyonlarla beraber normal bir plat hesap $13 daha düşük bir fiyata gidiyor ki ben sadece arada tedarikci olarak iş yapıyorum 30-40₺ karımız oluyor ama çok kalabalık bir ekip olduğu için her türlü idare ediyor diyebilirim hem eu'da hemde tr'de bu şekilde çalıştığım arkadaşalar var

Kanka hiç bir plat hesap 700-800₺ değil fiyatları zaten bir çok yabancı siteden kontrol edebilirsiniz, komisyonlarla beraber normal bir plat hesap $13 daha düşük bir fiyata gidiyor ki ben sadece arada tedarikci olarak iş yapıyorum 30-40₺ karımız oluyor ama çok kalabalık bir ekip olduğu için her türlü idare ediyor diyebilirim hem eu'da hemde tr'de bu şekilde çalıştığım arkadaşalar var
ben lol piyasasından bahsediyorum kanka ve söylediğim plat hesap için değil genel anlamda

vereceğiniz hesaplar eu mu na mı

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt