Valorant OrionWare Spoofer Crâcked | Vanguard, EAC, BattlEye | TibetUlubey Presents

TibetUlubey

Diamond Üye
"Moderatör Not: Cracked konuları moderatörler tarafından kontrol edilmez; hatta popüler kullanıcılar bile bir sonraki güncellemede dosya içine virüs ekleyebilir. Dolayısıyla, bu tür yazılımları kullanmak tamamen kendi sorumluluğunuzdadır.
image-6.png

-
Status: Working
-

Tüm dosyaları yedim

# Açıklama #

Ana loader'ı patchlemekle uğraşmadım. Çünkü ana loader'ın 3 görevi var:
1- adresinden ZIP indir. (Spoof dosyalarını indiriyor)
2- ZIP'i ayıkla ve start.bat dosyasını çalıştır. (Spoof işlemini yapıyor)
3- İşlemler bittiğinde del.bat dosyasını çalıştır. (İşlemler bittikten sonra dosyaları siliyor xD)

# Satış Konusu #
https://cheatglobal.com/konu/orionware-gueveni-li-r-hi-le-deneyi-mi-valorant-permanent-hwid-spoofer-tuerkiyenin-en-ucuzu.63044/ @OrionSoftware

# Desteklenen Pencere / Sürümler #
Windows 10 22H2

# Hile Nasıl Çalıştırılır #
1. Spoof.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırın. (Sanırım)

# Not #
Çalışıp çalışmadığını bilmiyorum, tüm dosyalar UC'den toparlanmış ve ChatGPT yardımıyla birleştirilmiş. Çalışacağına pek olanak vermiyorum.

# İndir #

# VT #
Her şey açık kaynak olduğu için VT eklemeye gerek duymadım

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Beklenen son :D Eline sağlık tibetim

Eline emeğine sağlık kardeşim ürün başarılıysa eğer spoofer arayan çoğu arkadaşımızın işine yarayacaktır.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
@TibetUlubey küçük çocuk gibi özentilik ve takıntılık yapma, kimseyi kötüleme. Hiçbir şey unknowncheatsden derlenmedi, battı mı kalite? Efi dosyalarını bul bakalım kolaysa ucde. Ayrıca hiçbir şey başaramamışsın, sadece dosyaları bulmuşsun. Del.bat'ı çalıştırmadığını bilmemendende anlaşılıyor. Zaten efi dosyalarını bulmak kadar kolay bir şeyde yok, gerekirse vol x ile bile istediğin spooferin efisini rahatça bulabilirsin, 30 iq braindead be like.

Vdsden indirtmeye beyni yetmediği için apiden indiriyor
Yazık, gpt developer. Vdsten IIS ile dosya indirmeyi marifet ve çok üstün bir sey zannediyor vdsten dosya indirmeye beyni yetmedigi icin diyor. Vds arkadaslar, sanal sunucumuzun ipsi budur.

@TibetUlubey küçük çocuk gibi özentilik ve takıntılık yapma, kimseyi kötüleme. Hiçbir şey unknowncheatsden derlenmedi, battı mı kalite? Efi dosyalarını bul bakalım kolaysa ucde. Ayrıca hiçbir şey başaramamışsın, sadece dosyaları bulmuşsun. Del.bat'ı çalıştırmadığını bilmemendende anlaşılıyor. Zaten efi dosyalarını bulmak kadar kolay bir şeyde yok, gerekirse vol x ile bile istediğin spooferin efisini rahatça bulabilirsin, 30 iq braindead be like.
Seni gibi sivilceli ergeeeeeen! Benden dilenip aldığın efileri koymuştun doğru ya uc'den almamıştın

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt