Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yeter lan bütün hileler normal üyemi olcak birzda yüksekm mesajlı üyelere ozen gösterilmeli birz daha dt olmasının onüne geçer gold olması
abi var zaten birsürü yüksek mesajlılara özel hileler, 1 tane hile gelse normal üyelere çok mu sanki

UC'de Hardware Colorbot ile ilgili baya iyi bi source var benim hilemin basesi bu ve gayet iyi çalışıyor anti astra fln.
La şimdi farkettim Slider renkleri aynı burdanmı aldın

UC'de Hardware Colorbot ile ilgili baya iyi bi source var benim hilemin basesi bu ve gayet iyi çalışıyor anti astra fln.
La şimdi farkettim Slider renkleri aynı burdanmı aldın
Hem evet hem hayır;
Audacity kullandığı imaging yöntemi nedeniyle dt durumda. Basem audacity ancak fonksiyonları değil. Bir kaç haftaya hostshield gerektirmeyecek.
Not: Slider rengi değiştirmek tek satır :)

Hem evet hem hayır;
Audacity kullandığı imaging yöntemi nedeniyle dt durumda. Basem audacity ancak fonksiyonları değil. Bir kaç haftaya hostshield gerektirmeyecek.
Bende fark ettim Audacity'e çok benzediğini. Featuresler bile aynı görünüyor

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
efsane olmuşta ardino nasıl yapacazz ?

Hem evet hem hayır;
Not: Slider rengi değiştirmek tek satır :)
Screen capture yöntemi dt mi ? Ayrıca Hostshield ile daha güvenli olmuyor mu? move bypass bulup kullanmaktan ?

gold üyeye daha cok var ama neyse o zamana kadar bence vanguard algılamaz o yüzden sıkıntı yok ellerinize saglık zamanı gelince deneyecegim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt