DreamSoLDieRx6
Bronz Üye
teşekkürler
çalışıyo olması lazım dostum daha 2 gun önce bırısınde çalıştırdmÇalışmıyor ki nasıl banlatsın
bak dostum shıft tuşuna basılı tutman gerekıyor trıggerın çalışması ıcın + grafıklerın mınumumda olması gerekır karakter vurgu rengı : mor olması gerekır bırde tam ekran pencerelı modda olman gerekmekteKanka ayarlarına kadar aynısını yaptım ne aimbot çalışıyor ne trigger bot 1080p düşük detaylara çektim fps düşürüyor diye yani anlamadım gitti bütün ayarlar aynı
öyle zaten kanka sorun ordaçalışıyo olması lazım dostum daha 2 gun önce bırısınde çalıştırdm
bak dostum shıft tuşuna basılı tutman gerekıyor trıggerın çalışması ıcın + grafıklerın mınumumda olması gerekır karakter vurgu rengı : mor olması gerekır bırde tam ekran pencerelı modda olman gerekmekte
sizde bir sıkıntı olabılır çunku hata veren arkadaşların çoğu saydım şeylerden hata verıyor çozunurlugunuznu 1920x1080 yapmanız gereköyle zaten kanka sorun orda
en stabil o çozunurlukte çalışmakta deneyebilirsin yinede1920x1080 çözünürlük harici çalışıyor mu?
vcruntm hatası alıyorum sebebi ne olabilir arkadaşımen stabil o çozunurlukte çalışmakta deneyebilirsin yinede
vcruntime yükle ozman pcnevcruntm hatası alıyorum sebebi ne olabilir arkadaşım
bu fps oyunları ıcın yapılmış bı proje mmo çeviremezsınaslında kodları yayınlarsan bunu mmorpg oyunlara uyarlayabiliriz çünkü ben bir noktada tıkandım. ve en azından bu projedeki kodları görebilirsem eğer belki mmorpg oyunlara uyarlayabilirim.