Valorant Open Source Aimbot + Esp Leak By Shava & Qimptoven

yav kanka harbiden bilgili gibi konuşmayı bıraksana paste ürünle geçinmeye çalıştınız geçinemeyince kendi source'ınızı dağıtıyonuz :D yolla loaderini buraya paramparça edeyim.
2 hafta öncr öğrettim herşeyi onlara ben hileye update atmayı felan sldmqpdlpadöğa kullandıkları url bile bana aitti xdd lucille valorant zamanından kalma bi url

C++ hali:
IMG_2891.png

Java hali:
IMG_3839.png

IMG_3838.png

bilen bilir bunu bu urlye aitti hile hepsi bize aitti hepsi bizden özeniyor

Son düzenleme:
bizim ekibimize ait olan bir sourceyi gidip kendine aitmiş gibi gösteriyorsun eren kardeşim cidden çok komiksin shavada dost gibi görünüp arkadan vuruyor :D mahkemede görüşmek üzere ikinizlede size verdiğim srcler sadece paste kokan ve cocukken yaptığımız srcler eğlence amaçıı

IMG_3833.png

sahip olmak istediğiniz birçok şey de elimde var o src istediği kadar pub olsun ilahı gelse fixletemez ben izin vermediğim sürece
eğer ihanet varsa onun karaktersizliği ve sen hala paste yaptığına eminim bu forumdaki herkez yapıyor ve millete sallıyor
bunu sana kanıtlayayım paste yapmadığını idda eden herkez pcyi sıfırlasın visual studioyu kursun ve internet bağlantısını kesip
0 dan valorant hilesi yapmayı denesin.

millete sallayıp durma paste veya değil dcden seni ekler ekran açtırır kendi hilelerini göstermeni söyler videoya alır rezil ederim seni sen ve senin gibilerin sorunu yeni kişilerin öğrenmesi bunu istemiyorsunuz.
millete sallayıp durma mı ? ulan şaklaban hud ve menüsüne kadar aynı satışda 1 gram tecrübeniz yok mesajın altına "%100 ban yedirmez" yazmışsınız bana mı kafa tutacaksın?

millete sallayıp durma mı ? ulan şaklaban hud ve menüsüne kadar aynı satışda 1 gram tecrübeniz yok mesajın altına "%100 ban yedirmez" yazmışsınız bana mı kafa tutacaksın?
lan soytarı internet bağlantını kes ve 0 dan valorant hilesi yaz yazamassan karaktersizsin.

lan soytarı internet bağlantını kes ve 0 dan valorant hilesi yaz yazamassan karaktersizsin.
konuyu çevirme salak, ben valorant hilesi yapabileceğimi söylemedim. internette p*rno gibi gibi yayılmış src ile ürün çıkartıp bana kendini savunuyorsun.

konuyu çevirme salak, ben valorant hilesi yapabileceğimi söylemedim. internette p*rno gibi gibi yayılmış src ile ürün çıkartıp bana kendini savunuyorsun.
ürünüm felan yok benim internette p*rno gibi yayılmış o sourcelerden yapıştırıyor herkez sonra birbirlerine sallıyor

eğer ihanet varsa onun karaktersizliği ve sen hala paste yaptığına eminim bu forumdaki herkez yapıyor ve millete sallıyor
bunu sana kanıtlayayım paste yapmadığını idda eden herkez pcyi sıfırlasın visual studioyu kursun ve internet bağlantısını kesip
0 dan valorant hilesi yapmayı denesin.
o zaman bu hilenin java hali nasıl yapıldı? internette 1 tane kaynak bile yok + hilede tenacity'nin radarı var globalde tek yapan biziz bunu ilah yolu ile mi yazıldı kodlar 😃 bas git işine çocuk dengim değilsin

ürünüm felan yok benim internette p*rno gibi yayılmış o sourcelerden yapıştırıyor herkez sonra birbirlerine sallıyor
e bende 2 saatir bunu söylüyorum kardeşim bu arkadaşta aynı şekilde yaptı ve ünlenmeye yükselmeye çalışıyor fakat nafile.

o zaman bu hilenin java hali nasıl yapıldı? internette 1 tane kaynak bile yok + hilede tenacity'nin radarı var globalde tek yapan biziz bunu ilah yolu ile mi yazıldı kodlar 😃 bas git işine çocuk dengim değilsin
chat gptye kod yazdırınca girdiğim tripler :D yazık lan size hayatta hiç başarınız olmayınca basit şeyleri başarı olarak göstermeye çalışıyonuz ve başarı olarak görüyosunuz.

e bende 2 saatir bunu söylüyorum kardeşim bu arkadaşta aynı şekilde yaptı ve ünlenmeye yükselmeye çalışıyor fakat nafile.
pasteler pastelemez satar satmaz hepsi aynı bok boş muhbbete gerek yok

chat gptye kod yazdırınca girdiğim tripler :D yazık lan size hayatta hiç başarınız olmayınca basit şeyleri başarı olarak göstermeye çalışıyonuz ve başarı olarak görüyosunuz.

gpt 0 dan java ile socket driver mi yazıyordu ben mi yeni öğreniyorum 🤣 ulan driverin kodları bile duruyordu atsam gram anlamayacağına yemin edebilirim ama burda konuşuyorsun hala

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt